TECEone – vasul WC cu functie de bideu – diferit si reconfortant

Am regândit vasul de WC cu funcție de bideu:
– Cu tehnologie inteligentă care funcționează fără electricitate
– Cu un design compact care încape în orice baie
– Cu funcții bine gândite pentru o instalare simplă și o operare intuitivă.

TECEone – deosebit de bun!

Curățarea cu apă caldă devine noul standard în igiena intimă.

Și nu e de mirare, deoarece îndeplinește nevoia umană de curățenie și prospețime.

Cu noua funcție de duș, TECEone vă oferă reîmprospătare pură după folosirea toaletei. Simplu. Confortabil. Și la un preț atractiv.

Componente electronice complicate, dimensiuni mari si prețul ridicat sunt caracteristici care, înainte, nu recomandau prea mult instalarea vaselor de WC cu funcție de duș. Cu TECEone schimbăm regulile jocului: deoarece brațul de duș nu necesită electricitate, este la fel de simplu de instalat ca o baterie de duș. Intuitiv și confortabil – chiar și în modul de operare. Este atât de frumos și compact încât se potrivește în orice baie.

Pur intuitiv

TECEone oferă prospețime igienică fără a fi nevoie de instrucțiuni: este simplu, intuitiv și confortabil. Cu butoane montate pe lateralele vasului ceramic poți să reglezi constant temperatura și volumul apei printr-o simplă rotire de buton. Brațul de duș, poziționat central este activat și extins doar cu ajutorul presiunii apei.

Instalare simplă

Ne place cand tehnologia este simplă. De aceea cu TECEone ne-am concentrat pe ceea ce este esențial pentru o asamblare eficientă, sigură si mai ales ușoară. Vasul de WC cu tehlologie de fixare ascunsa poate fi prins in perete fara efort, cu ajutorul tijelor filetate. Apoi pana de prindere poate fi impinsa in sus cu ajutorul suruburilor de reglaj pana cand vasul este fixat pe perete. Fixarea capacului este la fel de simpla: datorita noii tehnologii cu bolturi de fixare instalate din fabrica, capacul de WC poate fi montat si demontat foarte usor, daca este cazul.

Intretinere

Fara alimentare electrica inseamna: fara elemente de incalzire, fara incalzitor instant, fara componente electronice fragile – si mai putin stress. Cartusele pot fi indepartate fara a demonta vasul de toaleta din perete. Brfatul de dus si capacele duzelor de dus pot fi, de asemenea, inlocuite cu usurinta.

Mai puțină tehnologie, mai multă siguranță

Fără rezervor de apă, fără conexiune la electricitate, fără boiler – doar tehnologie testată, ca mixerul termostatic și cartușele pentru reglarea apei: TECEone este deci la fel de simplu de instalat ca o baterie de duș. Aceasta înseamnă: mai puține cheltuieli în timpul asamblării și satisfacție maximă atât pentru instalator, cât și pentru client.

1 – Controler apă
2 – Braț de duș
3 – Controler temperatură
4 – Racord de perete pentru conductele de apă caldă si rece

Prospetime la apasarea unui buton

Dacă rotiți controlerul din stânga puteți alege, rapid și precis, o temperatură confortabilă.

Dacă rotiți controlerul din dreapta, puteți controla în mod exact cantitatea de apă.

Presiunea apei împinge brațul de duș în afară și puteți începe. Apă caldă și proaspătă din belșug direct de la robinet. Plăcere pură!

Calitate garantată

Sistemele de siguranță pentru protejarea apei potabile integrate în TECEone respectă cerințele DIN EN 1717. TECEone poate deci să fie conectat direct la conducta de apă caldă sau de apă rece fără protecție separată. Vasul ceramic și capacul WC-ului îndeplinesc, de asemenea, standardele aplicabile respective.

TECEone într-un sistem

Tehnologia sistemului este ceea ce contează cu adevărat. Pentru că doar in cadrul unui sistem produsul începe să își dezvăluie adevărata eficiență. Și astfel devine o solutie completa.

Sistemele sanitare sunt punctul nostru forte

Fie în fața, fie în spatele peretelui: oferim o gamă extinsă de componente de sistem care sunt perfect compatibile.În felul acesta ne asigurăm că produsele noastre functioneaza la fel de bine individual cat si la nivel de sistem.