TECEdrainprofile – canalul de duş este soluția potrivită pentru o baie modernă

Versatil, atractiv, curat.

Mai multă libertate în domeniul sistemelor de drenaj: TECEdrainprofile permite crearea individuală a spațiilor pentru duș fără fragmente de plăci ceramice în laterale. Profilul de duș poate fi integrat optim în spațiul de duș, din punct de vedere al lungimii. Acest fapt simplifică și asamblarea și curățarea – cu detalii inteligente pentru igienă și curățenie maxime, cu minim de efort.

Design atractiv – aplicări diverse

TECEdrainprofile este soluția ideală pentru design-ul unui duș modern. Acest lucru se datorează faptului că profilul de duș se armonizează cu aproape toate materialele, structurile și schemele cromatice. Chiar și plăcile de faianță mari și mai ales podelele din piatră naturală sunt scoase în evidență, deoarece podeaua poate avea un design fără tăieturi înclinate sau fără fragmente de plăci atunci când TECEdrainprofile este instalat aproape de perete sau la perete.

TECEdrainprofile este disponibil în ambele variante de suprafețe de înaltă calitate, oțel inoxidabil periat sau lustruit. În funcție de gusturi și ținând cont de aspectul estetic general al băii, aceste opțiuni vă permit să le oferiți clienților dumneavoastră un profil de duș care se integrează optim în zona de duș și care cu siguranță va atrage atenția de fiecare dată.

Design optim, piese puține – posibilități infinite

Pentru a avea o imagine de ansamblu clară asupra depozitului dumneavoastră și gamei de produse, a fost creat TECEdrainprofile ca un sistem modular simplu cu doar câteva componente. Acest lucru vă permite să implementați diverse opțiuni de instalare simplu și rapid, folosind doar un profil de duș: la perete, lângă perete sau în mijlocul încăperii.

TECEdrainprofile reprezintă deci soluția perfectă pentru dumneavoastră – și pentru cerințele clienților dumneavoastră.

TECEdrainprofile – ușor de instalat

Profilul de duș nu are doar avantaje estetice. Chiar și asamblarea este foarte simplă în toate etapele de lucru. În plus, TECEdrainprofile oferă o gamă largă de soluții practice care au în vedere toleranțele structurale.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_BY9Lpi-lCQ


Doriți mai multe informații despre acest produs de la specialiștii TECE? 

Completați formularul de mai jos!