TATAMI SEVEN: O reședință urbană eco-friendly în vecinătatea Palas Campus

În imediata apropiere a complexului Palas Campus din Iași, se conturează proiectul „TATAMI SEVEN”, o inițiativă ce promite să redefinească standardele în construcția rezidențială și spații comerciale. Cu un accent deosebit pe sustenabilitate și calitate, clădirea va deveni o marcă distinctivă în peisajul urban.

Proiectul „TATAMI SEVEN” se angajează să fie o clădire construită cu respect față de mediu. Folosind materiale, dotări și finisaje premium, clădirea aduce în prim-plan o abordare ecoresponsabilă. Structura de rezistență, caracterizată de planșeele dale și pereți din zidărie, conferă flexibilitate în amenajare și durabilitate pe termen lung.

Apartamentele proiectului vor fi dotate cu elemente de design și tehnologie de ultimă generație, asigurând un confort de neegalat rezidenților. Caracteristicile notabile includ lobby-uri și spații comune amenajate cu materiale premium, un sistem Smart Home pentru monitorizarea iluminatului, temperaturii ambientale și accesului, obiecte sanitare premium, încălzire în pardoseală în toate spațiile din apartamente și panouri fotovoltaice proprii pentru a asigura necesarul de energie electrică.

Clădirea „TATAMI SEVEN” se remarcă prin dimensiunile sale, o suprafață de 1333 mp. Cu 8 niveluri (parter plus 7 etaje), clădirea se încadrează într-un plan rectangular. Funcțiunile sunt distribuite strategic, cu parterul destinat spațiilor comerciale, restaurante și cafenele, însoțite de un hol comun și lifturi pentru accesul facil către apartamentele superioare. Etajele 1-7 sunt rezervate funcțiunilor rezidențiale, oferind un total de 56 de apartamente.

Proiectul pune un accent deosebit pe eficiența energetică, cu materiale de calitate superioară și dotări moderne. Rezidenții beneficiază de 51 de locuri de parcare subterane, în timp ce infrastructura pietonală, piste pentru biciclete și facilitățile pentru transportul alternativ completează proiectul, contribuind la un stil de viață urban modern și eco-friendly.

Proiectul se află într-un stadiu semnificativ de avansare, cu clădirea ridicată la roșu și lucrările concentrându-se asupra instalatiilor.

Lista materialelor utilizate pentru lucrările de finisaj a clădirii ”TATAMI SEVEN”

Conform Victa.ro, pentru a satisface cerințele proiectului, este necesară achiziționarea unei game variate de materiale de calitate, asigurând astfel atât funcționalitatea, cât și estetica acestor zone importante ale locuințelor. Printre acestea se numără și 15 panouri fotovoltaice pentru a asigura eficiența energetică a complexului.

SURSA ARTICOL