Stingerea rapidă şi în siguranţă a incendiilor este posibilă cu sistemul SinorixTM 1230 de la Siemens

Siguranța la locul de muncă este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aibă în vedere beneficiarii și proiectanții, iar un plan bun de prevenire poate face diferența dintre un incident care putea fi evitat și o tragedie. Tocmai de aceea, Siemens a dezvoltat un sistem eficient de stingere a incendiilor, care se activează rapid și este prietenos cu mediul.

Sinorix™ 1230 reacţionează rapid având proprietăţi superioare de stingere – protejând bunurile de valoare şi asigurând stingerea fără impact negativ asupra mediului (zero potenţial de distrugere al stratului de ozon). Soluţia avansată de stingere Sinorix™1230 este una excelentă pentru protecţia valorilor, proceselor tehnologice şi a persoanelor. Este bazat pe agentul de stingere de la 3M™ Novec™ 1230 Fluid de Protecţie la Incendiu cu tehnologia de 42 de bari de la Siemens, care permite cel mai înalt nivel de eficienţă şi flexibilitate. Permiţând intervenţii rapide, sigure şi automatizate, Sinorix™ 1230 poate preveni pierderea datelor şi continuarea proceselor de business în siguranţă.

sinorix1

Eficient în special în cazul focurilor mocnite, Sinorix 1230 este o soluţie de stingere curată, eficientă mai ales  în mediile cu riscuri electrice şi electronice având proprietăţi non-corozive şi non conductive. Nu creeză pagube şi nici nu lasă în urmă reziduuri pe echipamentele sensibile. Este ideal pentru centrele de date şi camerele cu servere, sistemele de telecomunicaţii, camere electrice precum şi pentru camerele curate.

Eficienţa extrem de mare a sistemului Sinorix 1230 permite utilizarea unei concentraţii scăzute, fluidul Novec 1230 oferind cea mai scăzută concentraţie de stingere dintre toţi agenţii de stingere autorizaţi de pe piaţă. Aşadar, se pot realiza sisteme compacte fiind astfel nevoie de mai puţin spaţiu de amplasare a cilindrilor.

sinorix2

Principalele avantaje ale sistemului Sinorix 1230 de la Siemens:

  • Cea mai înaltă eficienţă de stingere şi flexibilitate în inginerie
  • Protecţie optimă a echipamentelor electrice şi electronice
  • Tehnologie Siemens eficientă la presiune ridicată
  • Deversare în maxim 10 secunde pentru stingere rapidă
  • Sistem compact care permite economisirea spaţiului
  • Non-conductiv, fără reziduuri
  • Nedăunator oamenilor cu una dintre cele mai mari margini de siguranţă
  • Inovativ, eficient şi prietenos cu mediul înconjurător

Descopera produsele Siemens pe ARHISPEC!