Spatiu de productie pentru fabricarea bauturilor racoritoare nealcoolice, astept oferte pentru instalatii electrice si sanitare

Un spatiu de productie pentru fabricarea bauturilor racoritoare nealcoolice din Alba, astepta in acest moment oferte pentru instalatii electrice si sanitare.58464485_1_1000x700_instalatii-electrice-si-sanitare-constanta-constanta

Stadiu: se lucreaza la acoperis. In aceasta faza, pe adresa de email a beneficiarului sunt asteptate oferte pentru pardoseala sclivisita, instalatii electrice si sanitare.

Beneficiarul a precizat ca in proiect nu sunt prevazute instalatii frigorifice si nici usi industriale, ci se vor folosi usi normale, din termopan. In ce priveste utilajele, furnizorii vor fi stabiliti prin licitatie. In prezent este in derulare licitatia pentru achizitia unei autoutilitare, iar ofertele pentru aceasta se pot trimite pana in data de 06.11.2015, ora 20:00, la sediul beneficiarului.

Cerere de oferta pentru: instalatii electrice si sanitare.

Cei care doresc sa oferteze la acest proiect isi pot lasa contactele mai jos. Primii 3 care ne contacteaza primesc datele beneficiarului din Alba. Pe langa acest proiect, specialistii IBC Focus au identificat in ultimele 30 de zile 2188 de proiecte la nivel national, care asteapta sa fie ofertate!