Soluții durabile pentru infrastructura apei: Teavă PEHD în focus pentru 18 proiecte de extindere a infrastructurii de apă și canalizare în Hunedoara

Începând cu 31 octombrie 2023, cei interesați de proiectele de extindere a rețelei de distribuție și alimentare cu apă potabilă din județul Hunedoara au posibilitatea să depună oferte până la 14 noiembrie pentru proiectul „Extindere rețea alimentare cu apă în satul Dâncu Mare și canalizare menajeră în satele comunei Martinesti”.

Scopul proiectului este extinderea rețelei de canalizare menajeră și a alimentării cu apă potabilă în multiple localități, inclusiv Dâncu Mare, Dâncu Mic, Turmaș, Tămășasa, Jeledinți și Mărtinești. Sistemul de canalizare propune două ramuri principale, utilizând colectoare din polietilenă de înaltă densitate corugată.

Printre caracteristicile construcției se numără colectoare menajere de diverse diametre, cămine de vizitare și schimbare de direcție, stații de pompare a apelor uzate, conducte de refulare și stație de epurare pentru debite specifice. Informațiile suplimentare din caietul de sarcini menționează utilizarea tevii PEHD (polietilenă de înaltă densitate) cu diametrul de 7611 ml.

În ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă, proiectul cuprinde extinderea rețelei de distribuție în localitatea Dâncu Mare, inclusiv conducte de distribuție, cămine de vane, hidranți de incendiu exteriori, cămine de branșament și conducte de branșament.

Explorează cele peste 18 posibilități de implicare în proiectele de extindere a rețelei de distribuție și alimentare cu apă potabilă, din județul Hunedoara

Conform informațiilor de pe Victa.ro, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere, în ultimele 12 luni, a supervizat 18 proiecte în categoria Utilități din județul Hunedoara, toate menționând în caietul de sarcini utilizarea tevii PEHD. Estimarea totală a investițiilor pentru aceste proiecte se situează la valoarea de 312 milioane de lei.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este harta.png

Pentru cei care doresc să fie la curent cu proiectele de extindere a rețelei de distribuție și alimentare cu apă potabilă, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL