Sfaturi pentru modernizarea sistemelor de încălzire vechi cu costuri mai mici

Renovarea casei nu e un lucru simplu. Dacă ai în plan reamenajarea locuinţei, ţine cont de sfaturile Vaillant pentru înlocuirea sistemelor de încălzire vechi:

Înlocuirea sistemelor de încălzire vechi este în general o idee foarte bună. Eficienţa crescută a noilor sisteme de încălzire reduce consumul de energie al instalaţiei dvs. Înlocuirea sistemelor de încălzire vechi determină costuri de operare mai mici şi reduce impactul asupra mediului.

Modernizarea nu este un proces care durează mult timp: În general, un nou sistem de încălzire se instalează în maxim trei zile. În special dacă este vorba despre un sistem Vaillant, deoarece componentele sunt deja pre-asamblate pe cât de mult posibil.

Atunci când vă înlocuiţi vechiul sistem de încălzire puteţi păstra aceeaşi sursă de energie, să o modificaţi treptat sau să faceţi trecerea directă la energia regenerabilă.

Utilizarea unei surse de energie existente cu tehnologia modernă

Înlocuiţi-vă cazanul vechi cu altul modern, mult mai eficient, în condensaţie. Veţi reduce în mod semnificativ costurile de funcţionare ale sistemului dvs. şi veţi proteja mediul. Cazanele noastre în condensaţie utilizează căldura generată de gazele de ardere, obţinându-se astfel o eficienţă energetică de până la 98 procente. Puteţi reduce consumul de combustibil cu până la 30%, comparativ cu vechiul sistem de încălzire.

Sunt necesare doar câteva modificări minore – în funcție de situaţie – pentru această soluţie rapidă şi simplă. Este posibil să fie nevoie să schimbați doar coşul de eliminare a gazelor.

Puteţi afla mai multe detalii privind cazanele în condensaţie pe gaz oferite de Vaillant

Sistemul de încălzire adecvat

Nu există o soluţie standard atunci când căutaţi sistemul de încălzire adecvat. Însă găsirea sistemului care se potriveşte nevoilor dvs. nu este atât de dificilă. Discutaţi cu unul dintre instalatorii Vaillant. Aceştia vă pot ajuta în alegerea noii instalaţii de încălzire.