ROMANIAN SECURITY FAIR 2016 SI-A DESCHIS PORTILE

Cea de a patra editie a Romanian Security Fair, manifestare dedicata tehnicii si serviciilor de securitate organizata de catre ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (ARTS), si-a deschis portile in cadrul unui eveniment inaugural la care au participat reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) si Institutului pentru prevenirea criminalitatii.

Romanian Security Fair 2016 reuneste pe durata a trei zile (20-22 octombrie)  67 de companii din Romania, Republica Moldova, Croatia si Italia. La standurile din cadrul spatiului expozitional de la Romexpo sunt prezentate solutii si produse din domeniul detectiei, semnalizarii si stingerii incendiilor, sisteme de supraveghere video, aplicatii de control acces, solutii anti-efractie, sisteme de monitorizare si dispecerizare, solutii de securitate cibernetica etc. Targul reuneste vendori si distribuitori de solutii, furnizori de servicii si integratori de sisteme de inalta tehnicitate.

romanian-security-fair-2016-standuri-263

Companiile prezente la Romanian Security Fair 2016 vin cu o multitudine de tehnologii si produse noi si inovatoare. Printre expozanti se afla multe companii puternice, capabile sa raspunda exigentelor celor mai pretentiosi clienti. Si in acest an Romanian Security Fair demonstreaza ca este cel mai important eveniment de marketing al industriei de securitate privata din Romania si avem speranta ca aceasta a patra editie va contribui la imbunatatirea nivelului de calitate al solutiilor si serviciilor de securitate livrate pe piata si va genera o crestere a business-ului pentru firmele prezente in cadrul expozitiei” a declarat in deschiderea evenimentului Liviu Mateescu, pre╚Öedintele ARTS ÔÇô organizatorul Romanian Security Fair 2016.

La eveniment participa atat companii private cat si autoritati publice precum Politia Capitalei si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Ambele institutii au propriile standuri unde deruleaza activitati de informare asupra riscurilor si standrdeor din domeniu.┬á Ion Oratiu Ruseanu, director al Directiei de Ordine Publica din cadrul IGPR a declarat: „Politia este direct interesata de implementarea celor mai noi solutii tehnice de securitate, care contribuie la apararea si protejarea proprietatii private si publice si, implicit, la diminuarea fenomenului infractional. Din aceste considerente, colaborarea dintre Politia Romana si ARTS a cunoscut o dezvoltare continua, inclusiv in domeniul legislativ, dezvoltare pe care dorim sa o extindem in viitor. Suntem convinsi ca evenimentul expozitional dedicat tehnicii si serviciilor de securitate Romanian Security Fair 2016 se va bucura de un real succes.”

romanian-security-fair-2016-standuri-232

Romanian Security Fair 2016 este cel mai important eveniment Business-to-Business al industriei de securitate romanesti care se adreseaza cu pracadere profesionistilor din domeniu, implementatorilor de sisteme de securitate, managerilor de securitate ai organizatiilor, precum si managerilor de achizitii, care pot stabili si negocia direct condi╚Ťiile financiare in cadrul evenimentului. Targul include si o componenta Business-to-Consumer, „consumatorii casnici” beneficiind de o zi dedicata (22 octombrie), ├«n care vor putea vedea la lucru cele mai noi sisteme de automatizare pentru casa, solu╚Ťii de securitate rezidentiala, sisteme de control al accesului in perimetrul proprietatii etc.

romanian-security-fair-2016-standuri-223

Romanian Security Fair este un eveniment organizat de ARTS în parteneriat cu Romexpo, managementul evenimentului fiind asigurat de ITS Events Management.

Accesul în Pavilionul Central Romexpo în cadrul celor trei zile ale târgului (20-22 octombrie) este gratuit pentru vizitatorii care se înregistrează la adresa: www.romaniansecurityfair.eu