Revolutie in controlul iluminatului: TOUCH – primul variator din lume pentru becuri economice

Pentru ca majoritatea becurilor economice  nu permit controlul luminii, iar cele care permit sunt mai scumpe decat becurile economice obisnuite, PROMELEK XX a dezvoltat TOUCH – primul variator din lume pentru becuri economice care nu permit controlul iluminarii. 

O ambianta placuta acolo unde nu era posibil pana acum, cu variatorul TOUCH

Prin controlul intensitatii luminii se poate crea un mediu ambiental linistit si romantic, aceasta fiind o functie de extrem de utila atat pentru ambianta spatiilor HoReCa, cat si pentru case rezidentiale private sau spatii office. Printre avantajele pe care le ofera variatorul TOUCH  se numara prelungirea duratei de viata a becului, dar si functia de pornire a iluminarii fara zgomot si trecerea lina si placuta de la intuneric la lumina.

Intrerupatorul TOUCH devine o lumina ambientala blanda in intuneric si este disponibil intro paleta de 8 culori diferite, pentru a permite adaptarea culorii si a intensitatii luminoase la dorintele utilizatorului. Schimbarea culorii luminii ambientale se face foarte simplu, fara nicio unealta, direct de catre dvs.

Controleaza intensitatea luminoasa a oricarui tip de bec cu TOUCH

TOUCH permite controlul iluminarii pentru aproape toate tipurile de becuri. Poate varia intensitatea luminoasa in orice locatie, indiferent de sursa de iluminat utilizata. Designul este un alt atu prin care TOUCH devine parte integranta in orice spatiu rezidential sau HoReCa, avand un aspect rafinat si fiind disponibil intr-o paleta diversa de rame de diferite culori, forme, modele si materiale.

 

TOUCH se adapteaza splendid oricarui echipament sau forma. TOUCH inlocuieste orice intrerupator din spaţiul dvs. de locuit sau de lucru, intr-o maniera simpla si usoara.  Cand va hotarati sa schimbati designul interior sau poate doar culoarea peretelui, TOUCH se adapteaza usor prin simpla schimbare a ramei – in cateva secunde, fara ustensile.

Economie de energie

Inainte de cresterea popularitatii surselor de iluminat cu LED, lucrurile erau foarte simple: becurile cu incandescenta erau ieftine si permiteau varierea intensitatii luminoase cu orice variator. LED-urile au adus noi provocari din punct de vedere tehnic si au impus costuri ridicate, controlul iluminatului fiind pentru imposibil pentru astfel de surse de iluminat.

TOUCH permite ca, la trecerea de la becuri cu incandescenta la surse LED, sa nu mai fie necesara schimbarea variatorului, fiind o modalitate simpla si eleganta atat pentru buzunarul dvs. cat si pentru mediul  inconjurator.

De ce este sanatoasa varierea intensitatii luminoase pe timp de noapte?

Varierea intensitatii luminoase in timpul noptii este sanatoasa. Noaptea, corpul nostru se odihneste si acumuleaza putere pentru o noua zi. A fost demonstrat faptul ca o lumina puternica in timpul noptii determina intarzieri in secretia hormonului melatonina, secretie care are loc sub influenta luminii de dupa apusul soarelui. Melatonina are rol antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi cancerigeni din corpul uman, intareste si renoveaza sistemul imunitar. Pe langa aceasta, influenteaza calitatea somnului, reglarea temperaturii corporale, presiunea sanguina si nivelul de zahar din sange.

Vreti sa fiti contactati de catre specialistii Promelek XX? Completati formularul de mai jos: