ProfilistLED: peste 250 de produse disponibile pe noul website

Unul dintre cei mai promițători furnizori de soluții pentru sisteme de iluminat la nivel mondial, ProfilistLED lansează după 25 de ani de experiență un nou website care adună peste 250 de produse destinate proiectelor rezidențiale, HoReCa, retail, birouri și destinate soluțiilor moderne de iluminat arhitectural.

Cu un portofoliu bogat și recomandări multiple dobândite în urma realizării cu succes a unor proiecte de anvergură, ProfilistLED reușește cu ajutorul unei echipe inovatoare să surprindă piața cu proiecte unice și produse custom-made, realizate la cerințele clienților finali și ale echipelor implicate în realizarea proiectului. Indiferent că vorbim despre arhitecți, project manageri sau consultanți, compania este mereu pregătită să colaboreze și să găsească cele mai bune și mai eficiente soluții. Tocmai din acest motiv a fost creat acum un an și un departament de creație, care să răspundă tuturor nevoilor pieței de specialitate. Acesta a îmbogățit portofoliul de produse cu soluții destinate exclusiv industriei HoReCa, produse care pot fi create conform proiectului cerut de client.

Ce tipuri de proiecte a realizat compania?

Până în prezent, numele ProfilistLED a fost implicat într-o serie de proiecte cu rezonanță în domenii precum: birouri, centre comerciale, retail, fațade, hoteluri, restaurante și cafenele, rezidențial etc. Ingeniozitatea echipei s-a făcut remarcată în cadrul unor investiții precum: ING Bank, Renault, Deloitte Bucharest, Coutyard by Marriott Bucharest, Hilton Garden Inn, Microsoft sau Vodafone. Lista completă este disponibilă pe noul website: https://profilistled.ro/proiecte/

Pentru aceste investiții s-au folosit atât soluții de iluminat customizabile disponibile în catalogul de produse, cât și modele custom-made, personalizate, conform fișelor tehnice și dwg-urilor din proiect adaptate la cerințele clientului final. Datorită expertizei de peste 25 de ani în piața de profil, cu ajutorul echipei se pot reproduce și corpruri de iluminat de dimensiuni mari și medii pe comandă, conform specificațiilor indicate în documentațiile aferente. Echipa a dat mereu dovadă de seriozitate și implicare, iar profesionalismul i-a ajutat să ducă la bun sfârșit cu succes toate investițiile. Drept dovadă, toate proiectele din segmentele HoReCa, birouri sau comercial în care a fost implicată și echipa ProfilstLED au integrate corpuri customizabile și custom-made durabile și eficiente.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și produsele ProfilistLED puteți accesa website-ul oficial: profilistled.ro sau puteți solicita informații prin completarea formularului de mai jos.