Profesionistii din securitate se intrunesc la Romanian Security Fair 2016

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

Editia 2016 a Romanian Security Fair, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc pe 20-22 octombrie in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu. Piata de securitate acopera un spectru larg de produse si solutii, iar Romanian Security Fair este singurul eveniment care permite vizitatorilor o intalnire cu oferta reala a peste 100 de furnizori.

romanian-security-fair

ÔÇŁSuntem o piata mic─â, marcat─â de o concurenta intensa la nivel de costuri, ceea ce afecteaza calitatea serviciilor si profitabilitatea companiilor. In cadrul editiei 2016 a Romanian Security Fair dorim sa aratam solutii cu valoare adaugata si servicii de calitate, combinatie care va genera atat cresterea pietei cat si a satisfactiei utilizatorilor. Am structurat expozitia intr-o asemenea maniera incat sa aducem informatii utile atat distribuitorilor, instalatorilor si integratorilor din domeniu cat si beneficiarilor finali. Practic, este o ocazie unic─â de prospectare a pietei si ne straduim sa aducem in expozitie cei mai importanti furnizori dar si cele mai noi produse si solutii,ÔÇŁ afirma Liviu Mateescu, Presedinte ARTS.

La editia precedenta a Romanian Security Fair au participat peste 5.000 de vizitatori interesati de solutii pentru efrac╚Ťie , control acces , detec╚Ťie ╚Öi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supraveghere video dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate. Pentru cele trei zile de expozitie, vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe site-ul oficial al evenimentului.

Romanian Security Fair este o expozitie organizata de Asociatia Rom├ón─â pentru Tehnic─â de Securitate, organiza╚Ťie profesionala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reune╚Öte speciali╚Öti din Rom├ónia din toate sferele tehnicii de securitate, in parteneriat cu ROMEXPO. Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente B2B si B2C.