Premii PURMO pentru instalatori! Ultima șansă!

Campania „PURMO EXPERT INSTALATOR 2020”, dedicată instalatorilor și organizată anual de PURMO, lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental, se apropie de final.

Instalatorii mai au la dispoziție doar două săptămâni să achiziționeze produsele și sistemele de încălzire PURMO, incluse în campanie, pentru a beneficia de sutele de premii oferite.

Campania se încheie pe 15 noiembrie 2020.

Cum accesezi campania

Campania ”PURMO EXPERT INSTALATOR 2020” se adresează exclusiv instalatorilor și firmelor de instalații din toată țara. Mecanismul campaniei este foarte simplu: în perioada campaniei, fiecărui produs PURMO achiziționat și montat îi este atribuit un anumit număr de puncte. În baza punctelor acumulate, instalatorii vor putea alege unul sau mau multe premii oferite în cadrul campaniei.

Condiția de participare la campanie este completarea integrală a talonului de participare și transmiterea acestuia către organizator, împreună cu fluturașii de pe etichetele produselor.

Produsele incluse în campanie sunt radiatoare panou, decorative și de baie, conducte și plăci pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, grupuri de amestec și distribuitoare, sisteme de reglare și control, inclusiv termostate digitale și cu posibilitate de control de la distanță.

Ce premii poți câștiga

Instalatorii care îndeplinesc condițiile campaniei pot trimite taloanele de participare la acumularea punctelor pentru fiecare premiu în parte sau pentru mai multe premii, conform punctajului și grilei de premii. Data limită la care pot fi expediate taloanele de participare este 30 noiembrie 2020.

Printre premiile oferite de PURMO se regăsesc: unealtă multifuncțională, pantaloni cu pieptar, tricou și șapcă, polar, vestă softshell, geantă rucscac, geantă de scule, tacker 3D, derulator conductă, cheie inelară pentru distribuitoare și cheie în trepte pentru radiatoare.

În plus, primii 5 instalatori cu cele mai multe puncte acumulate în cadrul campaniei vor fi răsplătiți cu o trusă manuală de unelte profesionale pentru montat țevi pentru sistemele de încălzire.

Întregul regulament al campaniei, precum și detalii despre produsele incluse în campanie și premiile oferite pot fi consultate la acest link.

PURMO EXPERT INSTALATOR 2020 este o campanie organizată anual de specialiștii PURMO și se bucură de un interes sporit din partea profesioniștilor care activează în piața instalatorilor. Mai multe detalii se pot accesa pe website-ul oficial PURMO sau se pot solicita prin completarea formularului de mai jos.