Pompele de caldura- solutia ideala pentru incalzirea casei tale

Aerogor ECO Inverter Ambient-49678In Suedia, procentul de utilizare al pompelor de caldura depaseste 80%, in Germania si Franta, este de peste 60% in timp ce noi descoperim „cu mirare” ca utilizand pompe de caldura, cheltuielile pentru incazire scad cu pana la 70 % fata de sistemele de incalzire clasice.

Pompele de caldura reprezinta solutia ideala pentru imbinarea ecosnomisirii costurilor cu producerea ecologica a caldurii. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima ora ┼či dupa standardele inalte impuse de forurile internationale, fac├ónd fata celor mai stricte norme ecologice.

In ceea ce prive┼čte investitia din prima faza, preturile sunt putin mai mari comparativ cu sistemele clasice, dar prin implementarea acestui sistem de pompe de caldura cuplat cu panouri solare, se obtine o reducere a costurilor de intretinere cu p├óna la 70% fata de sistemele clasice.

Vorbim de un sistem curat care nu necesita proiecte, cote de gaz, carbune, lemn, motorina sau pacura, doar curent. Diferenta dintre pompele de caldura ┼či o centrala clasica pe curent, o putem evidentiea printr-un exemplu dat de specialistii in sistemele de incalzire cu pompa de caldura- Rocval Construct:┬ápentru o casa de 200 metrii patrati avem nevoie de 12 kilowati termici pentru a o incalzi. Cu o centrala pe curent clasica consumam 12 electrici ┼či obtinem 12 termici. Mont├ónd o pompa de caldura, consumam 3 electrici ┼či obtinem 12 termici. Raportul este de 400 %. Ca atare, un kilowat electric consumat de compresorul pompei de caldura produce 4 kilowati termici necesari pentru a incalzi o locuinta.

In continuare, va prezentam cateva specificatii ale pompei de caldura GORENJE Aergor Eco Inverter Aer-Apa 4-13 kW:

Recomandat de pe Arhispec.ro
Pompa caldura GORENJE Aerogor Eco Inverter
-55 grade C temperatura pe agentului termic pe TUR.

Compresorul cu inverter se tureaza in functie de necesitati, reducand astfel consumul de curent.

Foloseste curent monofazic.

Disponibila in doua variante:

1. Eco Inverter 10 – cu turatie variabila de la 4.5 la 10.5 kW.

2. Eco Inverter 13 – cu turatie variabila de la 4.2 la 12.6 kW.

Este pompa de caldura ideala in combinatie cu incalzirea in pardoseala sau ventiloconvectoarele.

Cu aceasta pompa de caldura se obtine incalzire, apa calda si racire activa.

Daca doriti sa montati un astfel de sistem de incalzire cu pompe de caldura, va recomandam sa luati legatura cu specialistii Rocval Construct, completand formularul de mai jos: