Oferteaza instalatiile necesare pentru un ansamblu cu functiuni mixte in valoare de peste 150 milioane lei

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un proiect ce prevede lucrari de realizare a unui ansamblu cu functiuni mixte: 6 imobile de locuinte colective S+P+MZ+9E+10Er, 684 de apartamente, 44 de penthouses, galerie comerciala, centru spa, terenuri de sport, cafenele, restaurante, gradinita, colegiu, centru de afaceri, spital, cinema, in judetul Bistrita-Nasaud.

Santierul aflat in stadiu de autorizare se va realiza din finantare privata, iar in acest moment beneficiarul este in cautare de oferte in ceea ce priveste situatia instalatiilor, dar si a altor pachete de lucrari: structrura de rezistenta, montaj, zidarii, anvelopare si fatade ventilate + perete cortina si finisaje.

Lucrarile pentru proiectul cu o valoare estimata la aproximativ 150 milioane lei si o suprafata de aproximativ 88 mii mp sunt estimate sa debuteze in toamna acestui an.

Ofertezi astfel de materiale sau servicii? Descopera gratuit 10 santiere de interes aflate in cautare de instalatii si afla toate informatiile pentru a le oferta imediat.