Oferteaza instalatiile necesare pentru o sala de evenimente 450 de locuri

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un proiect ce prevede constructia unei Sali de evenimente cu facilitati de alimentatie publica P – 450 de locuri

Sala de evenimente are o suprafata de 802 mp, se edifica pe structura de beton si zidarie caramida, invelitoare tigla. Ulterior, se intentioneaza extinderea imobilului cu un nivel care sa incorporeze 5 camere de cazare.
Functional cladirea va cuprinde: holuri de acces, grupuri sanitare, terase, sala de evenimente in suprafata de 456 mp, spatii depozitare, vestiare, bucatarie cu spatii de pregatire si depozitare aferente.

Beneficiarul este interesat sa primeasca intentii de colaborare (prezentare) si din luna februarie vor fi asteptate oferte de pret pentru instalatii sanitare, electrice, HVAC, mocheta, dotari bucatarie, finisaje interioare si exterioare.

In zona de instalatii sunt specificate, conform documentatiei, urmatoarele produse si cantitati :

Sanitare:┬áCabine de dus si cazi- 1 bucata ;┬áLavoare ÔÇô 12 bucati ;┬áVas closet ÔÇô 15 bucati; Hidrant: 3 buctai;

Electrice: Tablou electric- 5 bucati, Prize- 63 bucati; Intrerupatoare, comutatoare- 36 bucati; Corp iluminat interior- 123 bucati; Generator electric- 1 bucata.

Vrei sa ofertezi rapid la acest proiect? Angajeaz-o pe asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA. Solicita acum un demo gratuit pe: www.victa.ro