Noi investiții în valoare de 4,30 milioane lei în producția de energie electrică în județul Călărași

La data de 30 ianuarie 2024, în județul Călărași a fost inițiată procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea tehnică și executarea aferentă unui proiect ce vizează dezvoltarea de capacități noi de producere a energiei electrice.

Ofertele pot fi depuse până la data de 14 februarie 2024, iar acestea vor rămâne valabile până la 14 aprilie 2024. Garanția de participare necesară pentru participanții la licitație este de 43.025 RON, iar garanția de buna executie reprezintă 10% din valoarea contractului, fără TVA.

Durata contractului, ce include serviciile de proiectare (etapa PTH – DTAC), furnizarea bunurilor și achiziția lucrărilor de execuție, este stabilită la 3 luni. Proiectul poartă denumirea „Capacități Noi de Producere a Energiei Electrice – CEF Ecoaqua Călărași,” și este identificat prin numărul de referință: 16730672_2023_PAAPD1450793. Valoarea totală a investiției se ridică la 4,30 milioane RON.

Această inițiativă reflectă angajamentul județului Călărași în dezvoltarea și diversificarea surselor de energie, contribuind la consolidarea infrastructurii locale și sporirea capacităților de producere a energiei electrice într-un mod eficient și sustenabil.

SURSA ARTICOL