Acces complet de la distanta la sistemul de automatizare a cladirii cu Desigo CC de la Siemens

2_micGestioneaza discipline singulare sau multiple de la o platforma centrala

Divizia Siemens Building Technologies a introdus recent noua versiune a platformei Desigo CC dedicata automatizarii cladirii. De la o singura aplicatie, aceasta platforma ofera acces si control complet de la distanta precum si managementul alarmelor. În plus, Desigo CC sustine protocoale de comunicatie aditionale si subsisteme si ofera securitate IT sporita.

Aplicatie de mobil pentru control complet de la distanta si managementul alarmelor

Unul dintre punctele cheie ale noii versiuni Desigo CC este aplicatia pentru telefoane inteligente si tablete, care ofera acces de la distanta la sistemul de automatizare al cladirii si permite operarea directa a tuturor disciplinelor. Aplicatia ofera managerilor de cladire mobilitate completa. Ace┼čtia pot accesa disciplinele de gestionare a cladirii, pot optimiza setarile si monitoriza performanta rapid si usor ÔÇô oricum si de oriunde. ├Än plus, alarmele sunt trimise catre aplicatie, permitand administratorilor sa actioneze pe loc si asigurand disponibilitatea ne├«ntrerupta a sistemelor de cladire. Aplicatia are o interfata intuitiva si functioneaza pe orice telefon inteligent sau tableta Android sau iOS

Platforma deschisa care suporta o varietate larga de protocoale de comunicatie

Ca platforma deschisa, Desigo CC a usurat întotdeauna integrarea dispozitivelor terte. Cu noile biblioteci Modbus si OPC, Siemens a extins acum gama de protocoale de comunicatie suportate de Desigo CC, permitand integrarea a si mai multor dispozitive de confort si de siguranta la incendiu.

Noua versiune Desigo CC furnizeaza suport nativ pentru o varientate de subsisteme, incluzand AlgoRex, Simatic S7, SiPass Integrated, Siveillance VMS si Milestone Xprotect. Pentru supravegherea video, platforma ofera înregistrare si redare video, functii puternice de cautare si analiza precum si multe alte caracteristici. În plus, Desigo CC are acum o cale de migrare pentru instalatiile Siclimat, Apogee Insight si NCC (Network Command Center) precum si o interfata la platforma de management al energiei Siemens Navigator.

Desigo CC ofera de asemenea îmbunatatiri importante de securitate IT. Spre exemplu, toate legaturile de comunicatie dintre client si server sunt criptate, platforma integrandu-se cu usurinta în DMZ si este compatibil cu aproape toate firewall-urile populare.

Siemens%20BT%20IM20150317BT.009%20--%20Integrated%20building%20management_1Din moment ce drepturile de acces pentru fiecare utilizator sunt definite de roluri si responsabilitati, Desigo CC furnizeaza protectie maxima pentru toate datele colectate. Desigo CC suporta de asemenea certificate din centre de încredere cum ar fi Verisign. Aceasta, alaturi de arhitectura de server optimizata, asigura securitate maxima.

Desigo CC este momentan singura platforma de automatizare a cladirii de pe piata care combina disciplinele de management al cladirii într-un singur sistem. Multumita unui numar de protocoale de comunicaţie suportate, incluzand BACnet, SNMP, Modbus, SSL si OPC, produsele terte sunt usor de integrat în platforma deschisa. Noua interfata de web service ne permite acum schimbul de valori, mesaje si alarme cu alte produse de software, cum ar fi sisteme terte ERP. Interfata flexibila si intuitiva poate fi personalizata dupa nevoi si adaptata rolurilor, drepturilor si limbilor fiecarui utilizator. În prezent sunt suportate 18 limbi, dintre care 4 pot fi instalate simultan. Platforma ofera caracteristici analitice puternice care faciliteaza în mod special detectarea si corectarea erorilor la fel cum poate optimiza performanta unor discipline specifice. Printre alte aspecte, Desigo ofera functionalitatea binecunoscuta Green Leaf, care faciliteaza descoperirea oricarei funcţionari ineficiente de la o prima vedere.  Desigo CC este scalabil si poate fi instalat în cladiri mici si simple la fel precum si în structuri mari si complexe.

Vrei sa aflii mai multe informatii de la specialistii Siemens?

Completeaza formularul de mai jos: