Netvolt: „Am sesizat o crestere semnificativa a pietei in domeniul caselor inteligente, a ledurilor si a instalatiilor fotovoltaice”.

Specialistii InstalFocus au stat de vorba cu domnul Ionut Gheorghe, Director Vanzari in cadrul companiei Netvolt.

Cum este vazuta piata materialelor electrice din perspectiva Netvolt?  Ce produse sunt cele mai solicitate si pentru ce investitii? Care sunt provocarile comerciale cu care se confrunta piata materialelor electrice?

Vom afla in continuare…

1.Ne apropriem de sfarsitul acestui an, cum vi se pare ca e piata materialelor electrice in acest moment. Cum a decurs business-ul pentru dvs. pana acum?

Ionut Gheorghe: Piata este in crestere, pentru noi a fost un an excelent. Am reusit sa deschidem inca 4 puncte de lucru in tara.

10563158_947193195331198_8778327926944700241_n

2. Care sunt tipurile de produse cele mai solicitate si pentru ce investitii?

Ionut Gheorghe: Toata gama de electrice este accesata in mod aproape egal, dar materialele pentru domeniul rezidential sunt mai frecvent solicitate. O crestere semnificativa am sesizat in domeniul caselor inteligente, ledurilor si instalatiilor fotovoltaice. Oamenii au inceput sa le cunoasca din ce in ce mai bine.

3. Spuneti-mi ceva despre firma d-voastra care sa-i convinga pe potentialii dvs. clienti (beneficiari, constructori, firme de executie instalatii) sa va aleaga produsele.

Ionut Gheorghe: Suntem foarte bine pregatiti tehnic si reusim sa oferim o consiliere temeinica. In plus, stocurile sunt semnificative si, nu in ultimul rand, avem preturi numai de prima mana prin importuri directe si claborari stranse cu producatorii. Un mare avantaj pe care il oferim electricienilor este acela ca livram in 24 de ore in toata tara sau in 12 ore pentru produsele locale.

4.  Cat de important este marketingul online in strategia companiei Netvolt cand este vorba de piata materialelor electrice?

Ionut Gheorghe:Marketingul in general este foarte important pentru noi, iar cu privire la mediul online, consider ca reusim sa fim leaderi de piata cu platforma electronica pe care o detinem. Cu ajutorul acesteia reusim sa oferim informatii de actualitate clientilor nostri, fise tehnice complete pentru produsele comercializate, preluare rapida de comenzi etc.

5. Care sunt obiectivele Netvolt pentru perioada urmatoare?

Ionut Gheorghe:Deschiderea de inca 12 puncte de lucru in 2016. Momentan avem 8 puncte de desfacere: Bucuresti, Sibiu, Targu-Mures, Bistrita, Constanta, Ploiesti, Cluj si Timisoara.depozit-showroom-netvolt

6. Care sunt provocarile comerciale cu care se confrunta piata materialelor electrice?

Ionut Gheorghe:Provocarea noastra este sa tinem pasul cu evolutia tehnologiei in diferite domenii cu ar fi: led-urile, fotovoltaicele, casele inteligente, dar nu numai. Noi consideram ca rolul nostru nu este numai de a oferi preturi bune si livrari rapide, ci este important sa oferim si informatii actuale cu privire la evolutia materialelor electrice. Electricienii nostri trebuie sa cunoasca noutatile si sa fie capabili sa le implementeze. Consideram ca un electrician complet este acela care stie sa ofere beneficiarilor solutii complete si de ultima generatie.

Interviu publicat in exclusivitate pentru InstalFocus.