Modernizarea Școlii Profesionale Speciale ”Sfântul Stelian”: Descoperă și contribuie la proiectele de reabilitare școlară în Botoșani

Consiliul Județean Botoșani a demarat implementarea unui proiect esențial în domeniul învățământului: modernizarea Școlii Profesionale Speciale „Sfântul Stelian”. Cu o valoare de 3,7 milioane de euro și finanțat prin intermediul CNI, proiectul a intrat în faza de implementare după ce oferta depusă de asocierea Inside Construction Roman, Ilvea Building și Samo Expert Proiect a fost declarată câștigătoare.

Proiectul acoperă o gamă extinsă de lucrări, inclusiv refacerea șarpantei, montarea de panouri fotovoltaice, anveloparea termică a clădirii, înlocuirea geamurilor și a ușilor, implementarea încălzirii în pardoseală, precum și modernizarea rețelei de distribuție a căldurii, a centralei termice, a instalațiilor sanitare și a instalațiilor de iluminat și de detecție a incendiilor. De asemenea, se vor realiza amenajări exterioare și se vor aduce dotări specifice pentru activitatea școlară.

Dacă te preocupă evoluțiile din sfera renovării în domeniul educațional sau îți dorești să fii parte a transformării într-un mediu educațional propice și modernizat în județul tău, sau, dacă vrei să ofertezi pentru materiale precum panouri fotovoltaice, sisteme de încălzire în pardoseală, centrale termice, instalații sanitare, și sisteme de iluminat și detecție a incendiilor, Victa.ro este destinația perfectă pentru tine.

Descoperă cele mai recente și inovatoare proiecte de modernizare a școlilor din zona ta, contribuie la crearea unui mediu educativ sigur și inspirațional pentru viitorul elevilor din comunitate. Fie că ești interesat de procesul de reabilitare termică, dotări tehnologice sau dezvoltarea infrastructurii, platforma îți oferă acces la resurse și informații esențiale.

Harta de mai jos oferă o analiză a proiectelor de modernizare a școlilor, grădinițelor, liceelor și facultăților în România în decursul ultimelor 12 luni:

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro