Modernizarea infrastructurii de distribuție a apei în Iași: Demararea procedurii de atribuire a contractului pentru lucrări de extindere și reabilitare

În cadrul eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii de distribuție a apei, municipalitatea Iași a inițiat recent procesul de atribuire a unui contract important pentru extinderea rețelei de distribuție a apei în zona, inclusiv reabilitarea rezervoarelor AVI-TOP și construirea unei noi stații de pompare în Miroslava.

Procedura de atribuire a contractului pentru antrepriza a fost demarată, iar durata contractului este estimată la 9 luni. Lucrările vor acoperi o gamă diversă de activități, incluzând construcții precum reabilitarea rezervoarelor, platforme betonate, camine vane și lucrări de imprejmuire. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de alimentare cu apă, cum ar fi aducțiuni, conducte de refulare și distribuție. Componentele electrice și de automatizare vor fi, de asemenea, incluse în proiect, alături de furnizarea echipamentelor necesare pentru o stație de pompare containerizată.

Valoarea estimată a contractului, fără TVA, se ridică la suma de 7.140.708,47 LEI, care include și costurile asociate cu organizarea șantierului.

Un aspect important de menționat este termenul de 10 zile până la data limită de depunere a ofertelor sau candidaturilor, în cadrul cărora operatorii economici pot solicita clarificări cu privire la proiect. Este esențial ca aceste solicitări să fie adresate entității contractante în acest interval, iar răspunsurile vor fi furnizate în mod clar și complet în a 7-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în direcția asigurării unei aprovizionări eficiente cu apă în regiunea Iași și în modernizarea infrastructurii pentru a satisface nevoile comunității locale.

Pentru cei care doresc să fie la curent cu proiectele de infrastructură de distribuție a apei platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL