Modernizare Infrastructură: Noi Conducte de Apă și Trotuare Amenajate în Teiuș

Primăria Teiuș a dat startul unei ample campanii de modernizare a infrastructurii rutiere, concentrându-se pe îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului. Potrivit unui comunicat oficial emis de către autoritățile locale, lucrările sunt deja în plină desfășurare pe mai multe artere importante din municipiu.

Strada Horea: Înlocuirea Conductorilor Vechi cu Noi de Polietilenă

Una dintre străzile ce beneficiază de lucrări intense este strada Horea, unde se desfășoară înlocuirea vechilor conducte de metal cu unele noi, din polietilenă de înaltă densitate. Această schimbare nu doar că va asigura o mai bună durabilitate a rețelei de utilități, dar va contribui și la reducerea riscului de scurgeri și avarii în viitor. După finalizarea acestei etape, se va trece la modernizarea și asfaltarea propriu-zisă a străzii, promițând astfel un confort sporit pentru șoferi și pietoni.

Continuarea Lucrărilor pe Străzile Cuza Vodă și Barbu Lăutaru

De asemenea, lucrările continuă și pe străzile Cuza Vodă și Barbu Lăutaru, unde se concentrează eforturile pe reabilitarea trotuarelor și a sistemelor de scurgere pluvială. Aceste intervenții sunt esențiale pentru prevenirea inundațiilor și pentru creșterea siguranței în trafic, în special în perioadele cu precipitații abundente.

Campanie de Ecologizare și Reciclare a Deșeurilor Vegetale

În paralel cu aceste lucrări de infrastructură, primăria desfășoară și o campanie de ecologizare și reciclare a deșeurilor vegetale rezultate în urma tăierilor și curățării vegetației din primăvară. Conform reprezentanților primăriei, este utilizat un utilaj de mare capacitate pentru transformarea acestor resturi în compost, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la promovarea practicilor ecologice în comunitate.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL