Mentine calitatea apei potabile in conditii de siguranta cu ​​solutiile Viega

Apa potabila impecabila este premisa pentru sanatatea noastra. Aceasta contine minerale necesare si microelemente si este folosita pentru pregătirea alimentelor, pentru spalarea obiectelor si pentru igiena corporala. Scopul comun al celor care proiecteaza, al instalatorilor si al utilizatorilor este ca la fiecare sursa de alimentare apa sa fie suficienta ca si cantitate si calitate.

Apa potabila este si un aliment degradabil. Calitatea acesteia se modifica in instalatia de apa potabila, de exemplu prin contact cu materialele, prin incalzire sau timpi de stagnare, din cauza inmutirii bacteriilor.

Alegerea materialului de teava corect pentru instalatia de apa potabila se realizeaza respectand aspectele tehnice si economice. Pe langa siguranta conferita pe o lunga durata si igiena apei potabile sunt deosebit de importante aspectele precum usurinta montajului si economia.

Una dintre domeniile principale de competenta ale companiei Viega acopera produse, solutii si servicii pentru mentinrea calitarii apei potabile.

In cazul cladirilor a caror utlizare necesita masura de igiena sporite, de exemplu: spatii de proceare a alimentelor, spitale, case de ingrijire, este necsear un plan de igiena. Planul de igiena al instalatiei de alimentare cu apa potabila trebuie sa contina detalii privind utilizarea preconizata a instalatiei de alimentare cu apa potabila. Se recomanda incheierea unui contract de intretinere pentru aceasta instalatie cu o firma specializata.

Contributia Viega la igiena apei potabile

Solutiile Viega indeplinesc toate cerintele tehnice pentru solutii profesionale si materiale pentru instalarea apei potabile, oferind astfel o siguranta maxima. Viega foloseste numai materiale adecvate pentru a fi utilizate cu apa potabila, cum ar fi otelul inoxidabil, cuprul si aliajele de cupru. Toate materialele organice pentru etansari si conducte sunt supuse in mod regulat testelor chimice si microbiologice relevante.

Apa potabila in conditii de siguranta si sub control cu ​​solutiile Viega

Intrucat controlul calitatii apei penru cladirile publice este obligatoriu si probele trebuie sa fie extrase in conditii de laborator fara contaminarea parametrului prin influente externe, Viega a dezvoltat supapa de extractie a probei Easytop din doua parti. Este alcatuita dintr-o supapa de extractie a spatiului de stagnare zero cu siguranta fixata permanent si un dispozitiv de actionare care poate fi sterilizat. Toate partile care intra in contact cu apa sunt fabricate din metal si pot fi tratate cu flacara.

Ventilul Easytop regleaza debitul de volum atat in timpul functionarii normale, cat si in timpul dezinfectiei termice. Acesta are rolul de a regla debitul de volum in ramura de circulatie. In plus, permite dezinfectia termica la 70 grade C.

Daca doresti mai multe informatii depre solutiile prin care poti sa mentii calitatea apei potabile in conditii de siguranta, acceseaza www.viega.com sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii Viega.