Inovatia momentului in domeniul termic – semineele modulare prefabricate

Timpul este pretios! In multe momente ale vietii ne aflam in fata numeroaselor taskuri si oricat am incerca, nu le putem face fata tuturor. Lucrurile prefabricate ne fac viata mai usoara si salveaza timp. La fel sunt si semineele modulare prefabricate, gandite sa usureze viata utilizatorilor.

Daca si tu iti doresti un semineu insa tot procesul de constructie al acestuia te intimideaza, solutia pe care ti-o propunem sunt aceste seminee.

Semineele modulare prefabricate ofera celor ce le aleg inovatie si confort.

Cand alegi un kit complet, vei avea toate piesele necesare constructiei unui semineu la gata. Acesta cuprinde: focarul semineului, structura de rezistenta din metal, masca (imbracamintea) de semineu, ce poate fi din ceramica, metalica, cu cahle decorative sau cu aspect de beton si piatra, dar si celalalte elemente de structura premontate.

Avantaje:

Mobilitate
Sunt seminee mobile, care pot fi mutate in cazul schimbarii locuintei sau plasate in alta incapere. Poate inlocui cu succes constructia unui semineu traditional din caramida, rigips sau ipsos, fara costurile manoperei.

Cost-eficiente
Constructiile modulare sunt foarte rentabile, cu optiuni de plata flexibile disponibile si un timp de constructie mai scurt.

Varietate de modele pentru toate gusturile
Gama de seminee prefabricate modulare cuprinde atat modele drepte, cat si pe colt cu 2 sau 3 laturi de sticla. Avem modele pre-asamblate, dar si modele gata montate ce necesita doar amplasarea in spatiul dorit si racordarea la cosul de fum.

Instalare rapida si usoara
Poate cel mai mare avantaj al semineelor modulare prefabricate il reprezinta faptul ca instalarea lor este rapida, intuitiva si mai ales, usoara, eliminand totodata stresul care vine odata cu procesul de instalare traditional. Asamblarea elementelor din componenta kitului nu va va da batai de cap, ci in doar cateva ore va veti putea bucura de caldura si confortul semineului, dar si de casa curata.

Semineele modulare pot fi finalizate cu 30-50% mai repede decat metodele traditionale de constructie.

Se potrivesc perfect tendintelor actuale de arhitectura.

Nu necesita unelte speciale pentru montaj, adezivi sau alte materiale de finisare.

Iata cateva dintre propunerile noastre:

Din gama Simple Box, un semineu lemne ideal este semineul finisat negru cu latura de sticla pe partea dreapta. Acesta atrage atentia prin originalitatea si perfectiunea formei sale.

Cu un randament ridicat semineul Simple Box reprezinta o combinatie intre o camera de ardere moderna si ecologica si o constructie de otel gata finisata in negru.
Se potriveste perfect in spatiile minimaliste, cu bun gust.

Pentru amenajarile traditionale, soba tip semineu cu cahle albe este o alegere excelenta.

Beneficiaza de sistem de dubla combustie cu aer secundar preincalzit din exterior si este echipata cu racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 100mm.

Vine echipata cu toate accesoriile necesare; ce mai ramane de facut este sa o racordati la cosum de fum si sa alegeti burlane soba potrivite.

O alta gama de seminee modulare prefabricate este gama Horizon cu imbracaminte focar din piatra naturala (3 laturi de piatra naturala finisate). Producatorul Hoxter asigura calitate si rezistenta, fiind gandite sa functioneze o viata intreaga.

Daca va doriti un semineu fara prea mari batai de cap la instalare, dar care ofera tot confortul si functiile sale de top, semineele prefabricate sunt un pariu castigat.

Acestea sunt realizate de producatori de renume la nivel European, asigurand calitate si siguranta.

Oferta noastra cuprinde pe langa seminee pe lemne prefabricate si o gama larga de accesorii pentru racordarea la cosul de fum, precum rama etansare cos fum, dar si instrumente necesare curatarii si intretinerii acestora.