IEAS 2017: Cele mai noi tehnologii si trenduri din automatizari, echipamente electrice si energie, in SEPTEMBRIE la Palatul Parlamentului

Între 19 și 22 septembrie va avea loc cea de a XIII a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Evenimentul devenit tradiție pentru industriile automatizărilor și echipamentelor electrice vine în 2017 cu o nouă abordare.

IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. Vor participa: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

Expoziția tehnică IEAS 2017 se derulează în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și aduce împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3600 de metri pătrați. Ediția din 2017 a IEAS reunește companii din automatizări, echipamente electrice și energie din Polonia, Cehia, Italia, Koreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți se numără Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable.

Vizitatorii au acces la cele mai noi informații din zona roboticii, a tehnologiilor smart și a aplicațiilor digitale, în timp ce companiile pot accesa oportunități de afaceri cu zona asiatică și China, prin intermediul unor parteneri instituționali precum Centrul Român al Energiei – CRE. Vor mai fi prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și alte asociații profesionale importante din domeniul energiei și al construcțiilor dintre care menționăm Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții.

Ediția cu numărul XIII a IEAS a fost plasată sub tema inovației și a inclus lansarea competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. Concursul a beneficiat de sprijinul unor parteneri universitari prestigioși, în sala I. C. Brătianu urmând a fi organizată o galerie cu cele mai spectaculoase proiecte și prototipuri. De asemenea, în sala Unirii vizitatorii vor regăsi standurile următoarelor universități: Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Politehnica București.

Evenimentele IEAS 2017 propun o agendă dinamică. În 19 septembrie sunt programate deschiderea oficială, conferințe cu participarea mediului academic și Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Ziua de 21 septembrie va fi dedicată sferei de business și oferă workshop-uri tehnice realizate de companiile Schneider Electric și Phoenix Contact.

Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric.

Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017 se face pe bază de invitație.

Înregistrează-te și câștigă Business Passport-ul IEAS! Click aici