Geberit Innovation Days

În “House of Geberit” designul, funcționalitatea și tehnologia sunt toate prezentate online într-un mod interactiv și compact.

În “House of Geberit”, liderul de piață în industria sanitară va prezenta noile sale inovații pentru anul în curs și alt conținut relevant pentru parteneri de pe 13 până pe 15 aprilie. În timp ce situația actuală impune ca evenimentul să aibă loc online, un întreg stand de expoziție ce conține toate produsele noi a fost creat pentru ca inovațiile să fie prezentate într-un mod realist și orientat spre practică. Pe o arie de peste 300m², compania va introduce diferite noi produse și va oferi informații complete despre design, funcționalitate și tehnologie. Înregistrarea pentru eveniment se poate face aici https://innovation-days.geberit.ro

“House of Geberit: Geberit va oferi prezentări despre design, funcționalitate și tehnologie direct pe device-urile participanților de la un stand de expoziție.

“Ca parte a Innovation Days, Geberit invită instalatori, ingineri sanitari, arhitecți, designeri de interior, expozanți și importatori să ia parte la o experiență specială” – spune Martin Baumuller, membru al Consiliului Executiv al Grupului Geberit. “Evenimentul va avea loc online de la un stand real. Asta va permite tuturor participanților să-și plănuiască programul în funcție de timpul avut la dispoziție. Mulțumită discuțiilor în timp real cu experții Geberit, putem de asemenea să interacționăm cu clienții noștrii la acest eveniment digital.”

Gamă largă de teme

Cele 3 zile de eveniment oferă informații și discuții interesante în până la 8 webinarii pe care le puteți selecta după domeniul de interes. Prezentarea fiecărui topic durează între 20 și 25 de minute, însemnând că participanții își pot planifica aceste sesiuni după propriul calendar. Sesiunile sunt prezentate online direct din “House of Geberit” și oferă informații despre produse și cunoștințe practice în formă compactă cu interviuri, scurte materiale video și animații.

Ordine individuală a evenimentelor

Agenda evenimentului este planificată online de către vizitator în funcție de subiectele de interes. O imagine de ansamblu a subiectelor și orelor poate fi accesată de aici https://innovation-days.geberit.ro . Subiectele dorite pot fi selectate pe calendar, iar apoi veți primi un email pentru a vă readuce aminte de zilele și orele selectate. Pot apărea de asemenea și modificări din partea noastră.

Subiecte

  • “Welcome and News”: O vedere de ansamblu compactă despre tot ce Geberit lansează pe piață în 2021.
  • “Water Flow”: Produse Geberit noi în materie de sisteme de țevi și rezervoare.
  • “Design Freedom: Inovații de design de la Geberit pentru o libertate de design incredibilă în baie.
  • “Solutions For Your Needs”: Cum confortul din baie poate fi îmbunătățit, asigurând curățenie și spațiu.
  • “Feel Fresh: AquaClean”: Sentimentul de prospețime pentru orice baie mulțumită vaselor WC cu funcție de bideu de la Geberit.
  • “Time For Touchless”: Soluții fără atingere de la Geberit pentru mai multă igienă în unitățile sanitare.
  • “Planning Made Easy”: Aplicații software și date BIM de la Geberit optimizate pentru simplificarea procesului de proiectare.
  • “Digital Services”: Modul în care Geberit își ajută partenerii în proiectare, vânzare și instalare folosind aplicații și unelte digitale.

Înregistrarea pentru Geberit Innovation Days se face aici: https://innovation-days.geberit.ro

Despre Geberit

Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piaţă la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar. În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene şi astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât şi în domeniul articolelor din ceramică pentru băi.

Capacităţile de producţie cuprind 29 de unităţi de fabricaţie, dintre care 6 peste ocean. Sediul central al concernului se află în Rapperswil-Jona în Elveţia. Cu cei 12.000 angajaţi în peste 50 de ţări, Geberit a realizat o cifră de afaceri netă de 3 miliarde CHF în 2020. Acţiunile Geberit sunt cotate la SIX Swiss Exchange. Începând cu anul 2012, acțiunile Geberit sunt cotate la SMI (Swiss Market Index).

Programul la Geberit Innovation Days 2021

“Welcome and News”

Asistă la o prezentare generală a tuturor produselor, sistemelor și serviciilor pe care Geberit le va lansa pe piață în 2021. Află ce îți va face afacerea și mai de succes în viitor.

“Water Flow”

Geberit oferă soluții complete pentru a asigura un debit de apă optim, fie că este alimentarea cu apă, utilizare sau drenaj. Descoperă noile inovații importante din lumea sistemelor sau a rezervoarelor. Poți de asemenea să afli despre avantajele produselor pentru o igienă mai bună a apei potabile, soluțiile pentru optimizare hidraulică și sistemele de izolare fonică.

“Design Freedom”

Inovațiile de design de la Geberit oferă libertate incredibilă pentru fiecare tip de baie. Au fost făcute îmbunătățiri pentru cele mai importante serii de baie, iar toate produsele sunt perfecte pentru orice nevoie. Clapetele de acționare a spălării sunt acum diponibile într-o gamă mai largă de combinații. Află mai multe despre culorile și materialele ce vor seta tranduri în 2021.

“Solution For Your Needs”

Confortul individual în baie, mai multă curățenie și spațiu – Geberit este pregătit să prezinte idei noi de design, pentru vasele WC, zona de lavoar și mobilierul din baie. Impresionează-ți clienții cu funcții unice și mărește-ți profitul prin vânzarea produselor de înaltă calitate.

“Feel Fresh: AquaClean”

Sentimentul de prospețime oferit de Geberit AquaClean este unic și ideal pentru orice baie. Află mai multe despre ultimele îmbunătățiri din aria vaselor WC cu funcție de bideu, gama de produse și avantajele lor unice. Vom insista pe importanța igienei personale și vom arăta ce model este potrivit pentru diferite tipuri de băi.

“Time For Touchless”

Igiena și soluțiile fără atingere devin din ce în ce mai importante – și nu doar pentru unitățile sanitare publice. Află mai multe despre produsele cu funcții fără atingere de la Geberit – pisoare, toalete și zone de lavoar și află cum poți proiecta perfect o baie publică.

“Planning Made Easy”

Uneltele de proiectare digitală de la Geberit fac din proiectarea instalațiilor sanitare în proiecte ceva ușor și rapid. Inginerilor sanitari li se oferă date BIM complete, la zi și specifice țării pentru toate produsele Geberit standard.

“Digital Services”

Geberit oferă o gamă de aplicații și unelte digitale practice pentru a-i ajuta pe specialiști cu selectarea produselor, consultanță, instalare și vânzare. Aici vom explica cum se folosesc aceste unelte dedicate profesioniștilor, dar și clienților finali la potențialul lor maxim, arătându-le beneficiile.

Pentru mai multe informații, contactați:

GEBERIT SRL Str. Izvor, nr 80, et 9, sect 5, RO-050564 Bucharest

T: +40 21 330 30 80, info.ro@geberit.com