Cum sa supravietuiesti unui incendiu in timp ce dormi?

În septembrie 2018, Agenția de Protecție împotriva Incendiilor a ajuns la concluzia că există o probabilitate mult mai mare de a deceda din cauza unui incendiu astăzi decât în 1980.
Timpul avut la dispoziție pentru a părăsi o casă în flăcări a scăzut de la 17 minute la trei minute în ultimele decenii. 


Aproximativ 60% dintre oameni dorm cu ușa la dormitor deschisă pe timpul nopții. Potrivit Good Housekeeping, simplul act de a închide ușa poate însemna diferența dintre viață și moarte în cazul unui incendiu. Pe lângă împiedicarea infiltrării de fum toxic în cameră, ușa închisă limitează și răspândirea flăcărilor. De asemenea, dacă închizi ușa la dormitor noaptea, ai mai mult timp să reacționezi în momentul în care pornește alarma de incendiu. Și fiecare secundă contează deoarece din cauza plasticului conținut de mobila modernă fumul este mult mai toxic și se răspândește mult mai rapid decât înainte.

Cauti solutii antiincendiu pentru casa ta? Viziteaza si documnteaza-te despre cele mai eficiente produse existente in piata pe www.arhispec.ro