Cum sa sporesti confortul termic pentru spatiile cu incalzire in pardoseala folosind produsele din gama Underlay

Cauti o solutie prin care sa iti sporesti confortul termic, dar sa pastrezi si un design de impact al incaperii?

Specialistii Sonerg ne prezinta o inovatie pentru spatiile cu incalzire prin pardoseala: gama de produse Underlay.

Underlay┬á reprezinta un strat izolator termic, fonic si pentru confort la pasire ce se monteaza sub mocheta. Montajul se poate face flotant prin fixarea in gripperre sau prin dubla lipire in spatiile cu trafic intens – extrem. Underlay-ul folosit sub mocheta confer─â un rezultat final cu puternic impact vizual, fiind o pardoseala spectaculoasa cu un grad de confort ridicat.

In gama Underlay au fost selectate 10 produse care pot raspunde oricarei exigente si nevoi, atat pentru investitori (Heavy Contract Use HC/U) cat si pentru posesorii de resedinte de lux (Luxury Use LU/U) si pentru apartamente rezidentiale (General Domestic Use GD/U)

Dintre aceste produse, Healtflow Carpet Underlay este special dedicat pentru spatiile cu incalzire in pardoseala

Iata care sunt principalele avantaje ale acestui produs:

* Cea mai mare rata de transfer termic > 0,75 tog;

* Confort 5*****

* Durabilitate 5*****

* Antibacterian si rezistent la mucegai;

Heatflow Carpet este un underlay dedicat amenajarilor cu mocheta acolo unde exista sistem de incalzire prin pardoseala. Materialul din care este realizat (SBR cauciuc sintetic de inalta densitate) asigura confort la pasire, dar si absorbtia zgomotului la impact, iar sistemul Themylin transferul de caldura.

Daca doresti mai multe informatii despre produsele din gama Underlay sau o oferta personalizata, te invitam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii de la Sonerg: