Cum sa iti protejezi sanatatea cu prizele si intrerupatoarele TEM cu modul antibacterian

Prizele si intrerupatoarele sunt atinse zilnic de o multime de oameni, prin urmare este locul perfect pentru dezvoltarea si inmultirea bacteriilor.

Gratie caracteristicilor speciale antibacteriene, argintul este folosit de peste trei milenii ca fiind un dezinfectant eficient si sigur in lupta cu bacteriile, complet natural, sanatos si prietenos cu mediul inconjurator

Programul antibacterian TEM Modul foloseste aditivi speciali cu argint antibacterian oferind protec╚Ťie pe termen indelungat, sigura si eficienta impotriva raspandirii bacteriilor, a virusurilor, a microbilor si a fungilor.
Protectia antibacteriana asigura igiena, curatenie si sanatate persoanelor din mediul respectiv.

Programul antibacterian Modul dezvoltat de TEM ╚Öi distribuit in Romania de Promelek XXI, este potrivit pentru mediile cu conditii stricte de igiena (spitale, centre de sanatate, farmacii, case de batrani, maternitati, laboratoare, restaurante, hoteluri, aeroporturi, statii de autobus si tramvai, metrou, centre de afaceri si mall-uri, institutii publice, etcÔÇŽ).

Prizele si intrerupatoarele TEM Modul Antibacterian corespund celor mai stricte standarde in domeniu (standard japonez JIS Z 2801).

Produsele sunt disponibile atat in varianta Modul Line cat si Soft.

Avantaje:

ÔçĘ cost scazut in raport cu beneficiile pentru sanatatea persoanelor

ÔçĘ designul ╚Öi func╚Ťionalitatea programului antibacterian MODUL permit cur─â╚Ťarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea cu u╚Öurin╚Ť─â

ÔçĘ butoanele antibacteriene, pl─âcile decorative ╚Öi prizele sunt combinate cu cadre de montaj ╚Öi ├«ntrerup─âtoare clasice

ÔçĘ produsele sunt etichetate cu AW (alb antibacterian)