Cum alegeti corect cabina de dus + 5 modele uimitoare pentru inspiratie

Cabinele de dus reprezinta una dintre alegerile care reflecta cel mai bine stilul de viata modern- dorinta de a economisi spatiu si, bineinteles, timp. Doua motive pentru care sunt intalnite in din ce in ce mai multe bai si din Romania. Sunt practice si nu permit apei sa faca „scandal” in baie.

Pe piata sunt insa disponibile o infinitate de modele. Pe care dintre ele sa le alegem?

Primul lucru pe care va recomandam sa il faceti inainte sa achizitionati o cabina de dus este sa analizati putin spatiul baii in care aceasta va fi amplasata pentru a o alege corect. Daca baia nu este foarte generoasa si optati, de exemplu, pentru o cabina de dus patrata sau dreptunghiulara cu usa care se deschide in exterior si nu pe sina, la un calcul gresit riscati ca dusul sa nu poata fi utilizat corect. Usa sa nu se poata deschide de tot si sa va treziti cu o „cutie frumoasa”, dar care mai mult incurca in baie.
Iata de ce pentru baile in care spatiul nu este unul atat de generos, va recomandam usile glisante care nu necesita un spatiu suplimentar.

De asemenea, dupa cum stiti, sunt dusuri cu rama si fara rama. Acest aspect tine mai mult de design si de preferintele dvs. Daca doriti sa creati senzatia de spatiu in baie, dusul fara rama este alegerea potrivita. Va parea invizibil.
Un aspect esential in alegerea dusului este bineinteles si scurgerea acestuia. Probabil ati patit pana acum in calatoriile dvs. sa va cazati la un hotel care sa va fi lasat cu o impresie nu tocmai buna din cauza faptului ca scurgerea de la dus nu parea sa se descurce. Cu siguranta nu ati dori sa aveti parte de acest aspect mai putin placut si acasa la dvs. Pe cat se poate, interesati-va de acest aspect si chiar testati-l inainte sa faceti alegerea.

In cazul in care ati renunta oricand la un dus in picioare in favoarea unei bai mai lungi si mai comode, e bine sa aveti in vedere cabinele de dus pentru cada- cele cu paravan- si cabinele cu tehnologie incorporata pentru masaj.
Indiferent de alegerea pe care o faceti, nu uitati ca este important este ca acesta sa functioneze corect, sa fie confortabil si sa se integreze de minune in baia dvs. Mai jos va oferim 5 modele pentru inspiratie.

[huge_it_gallery id=”3″]