Cate cladiri rezidentiale private se construiesc in aceasta perioada, in Romania?

Anotimpul geros nu ii impiedica pe investitori sa isi continue planul sau pe constructori sa munceasca. Doar pe partea de Cladiri rezidentiale private (ansamblu rezidential, bloc, case de vacante, case si vile), specialistii IBC Focus au identificat la nivel national 353 de investitii de la inceputul anului, care sunt in stadiul de intentie, proiectare, constructie sau amenajare. Dintre ele 219 sunt in constructie si amenajare.

In continuare, va prezentam o selectie de 3 santiere in constructie, care au nevoie de oferte de instalatii in aceasta perioada:

1.Imobil de locuinte si servicii S + P + 9E1

Stadiu: dupa spusele beneficiarului se lucreaza la structura imobilului. Se va construi un imobil in regim de inaltime S+P+9E cu o suprafata aproximativa de 6000 mp. Beneficiarul asteapta in aceasta faza oferte pentru subantrepriza pe instalatii (electrice, sanitare, termice, gaz), zidarie, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, finisaje interioare, termosistem, hidroizolatii, tamplarie PVC si confectii metalice.

Lucrarile au fost demarate in luna septembrie 2015 si urmeaza a fi finalizate in martie 2017.

Cerere oferta pentru: subantrepriza pe instalatii (electrice, sanitare, termice, gaz)

 2. Ansamblu rezidential Mihail Kogalniceanu- Locuinte colective D + P + 1 + M

2Stadiu: se lucreaza la structura. Pot fi trimise oferte orientative/preturi pentru materiale de instalatii. Ansamblul Mihail Kogalniceanu va cuprinde 12 blocuri de locuinte colective a cate 11 apartamente / bloc cu regimul de inaltime: demisol – garaje pe o parte a blocului si pivnite pe cealalta parte), coridor si scara de acces la parter; parter – 2 apartamente cu 3 camere + 1 apartament cu 2 camere + intrare bloc; etaj – 2 apartamente cu 2 camere + 1 apartament cu 3 camere + 1 garsoniera; mansarda – 2 apartamente cu 2 camere + 1 apartament cu 3 camere + 1 garsoniera ÔÇô fiecare avand in proprietate si podul de deasupra locuintei.

Cerere oferta pentru: instalatii (materiale)

3. Imobil biruri si spatii tehnice Dp + P + 1P3

Stadiu: la rosu, urmeaza ca in 2 saptamani sa fie reluate lucrarile cu partea de instalatii si finisaje. Antreprenorul doreste sa primeasca oferte de materiale necesare atat pentru instalatii, cat si pentru finisaje. Imobilul va avea suprafata construita de aproximativ 1000 mp. CU din 16.02.2015. AC din 17.06.2015.

Cerere oferta pentru: materiale pentru instalatii

In ultima luna de zile, specialistii IBC Focus au identificat si confiirmat 1321 de santiere, care asteapta sa fie ofertate!

Completeaza formularul de aici daca doresti sa ofertezi aceste investitii.

Vinzi materiale de instalatii si vrei sa vezi unde gasesti cele mai multe investitii in proiectare sau santier? Click aici pentru un test GRATUIT al bazei de date.