Care sunt cele mai specificate branduri de corpuri de iluminat exterior?

Recomandat de pe Arhispec.ro
Stalp iluminat exterior ÔÇô Gama CLINA
Avand la dispozitie cel mai eficient instrument de market intelligence disponibil pe piata, putem afla cantitatile de materiale si brandurile specificate in caietele de sarcini ale proiectelor la care se lucreaza acum. Astfel, am fost curiosi sa aflam care sunt cele mai specificate branduri de corpuri de iluminat de exterior din ultimele 3 luni.

Analiza noastra a cuprins peste 1000 de proiecte identificate in perioada aprilie-iulie 2016, iar numarul total de corpuri de iluminat de exterior specificat in caietele de sarcini ale arhitectilor s-a ridicat la aproape 22.000 de bucati.

Cele mai specificate branduri au fost Elba, Selux, Philips si OMS, insa majoritare au fost proiectele in care arhitectii nu au specificat niciun brand, ci doar cantitati.

Constructiile din domeniul rezidential si industrial au avut cea mai mare cerere de corpuri de iluminat (77% din totalul corpurilor de iluminat specificate), la cealalta extrema aflandu-se proiectele din domeniul Medical & Stiintific.

Doresti sa iti faci cunoscut brandul si vrei sa fii specificat in caietele de sarcini ale arhitectilor? Pe ARHISPEC cea mai mare biblioteca virtuala cu documentatii CAD, BIM, brosuri si fise tehnice de la producatori, peste 1200 de arhitecti pot sa afle mai multe despre produsele tale si te pot recomanda in proiectele lor.Arhispec1