Ansamblu rezidential 150 apartamente, caut subantreprenori instalatii electrice si sanitare

instalatiiEste vorba despre Ansmablul rezidential cu 150 de apartamente S + P + 6E, din Timis, care este in constructie.

Stadiu: dupa spusele beneficiarului, unul dintre cele doua imobile a fost finalizat in proportie de 99%, la celalalt se lucreaza la etapa de structura. Majoritatea lucrarilor sunt realizate in regie proprie insa o parte din lucrarile la noul bloc vor fi date in subantrepriza. In aceasta etapa sunt asteptate oferte pentru subantrepriza pe inchideri si pe compartimentarile intre apartamente si oferte pentru subantrepriza pe instalatii electrice si sanitare.

Ofertele sunt asteptate pe adresa de e-mail mentionata. Terenul pe care va fi ridicat complexul se întinde pe 5.000 de metri patrati, iar ansamblul va totaliza circa 150 de locuinte noi. În viitorul apropiat, dezvoltatorul imobiliar ARED are de gând sa se extinda si în alte orase ale tarii, primul vizat fiind Cluj-Napoca. Constanta si Bucurestiul sunt alte orase unde ar putea începe noi lucrari la ansambluri rezidentiale.

Cerere de oferta pentru: subantrepriza pe instalatii electrice si sanitare.

Pe langa acest proiect, specialistii IBC Focus au identificat in ultimele 30 de zile 1395 de proiecte la nivel national, care asteapta sa fie ofertate!

Vrei sa ofertezi la acest Ansamblu rezidential sau la alte santiere in constructie?

Contactaeza-ne AICI sau completeaza formularul de mai jos!