Analiză: necesarul de corpuri de iluminat în domeniul industrial

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 30 de zile au fost identificate 757 proiecte industriale la care se estimează necesar de corpuri de iluminat interior și exterior. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 2,96 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la peste 3,41 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor, cu un total de 82 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Potrivit VICTA.ro, au fost identificate 393 spații de depozitare, 259 spații de producție, 49 spălătorii auto, 87 proiecte de zoo/bio tehnie și 93 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 81% dintre proiectele industriale la care se estimează necesar de corpuri de iluminat au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 618 investiții private, 5 publice și 134 cu finanțare public-privată.

Top 3 proiecte industriale în construcție
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentație publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică si spații depozitare – CTPark Bucharest North, Ilfov, 100.000 mp
victa.ro
  • Hală de depozitare logistică, servicii și mică producție, Brașov, 28.192 mp
victa.ro