Alesonor anunta inca un proiect verde de lux

Un nou complex rezidențial cu peste 400 de vile verzi în regim de înălțime P+1E, P+1E+2Er, se intenționează a fi realizat în Tunari de către compania Alesonor.

Compania a demarat acest proiect a cărui valoare totală estimată depășește 450 mil RON și care se întinde pe o suprafață de 80.000 mp. Proiectul se afla intr-o etapă incipientă, în curs de definitivare a proiectului tehnic, existând posibilitatea demarării construcției în primavara anului viitor. Vor fi disponibile 7 tipuri de vile cu suprafețe cuprinse între 166 mp și 539 mp.

(C)2017 cosmindragomir.info | all rights reserved

 

Conform asistentei VICTA, Alensor a mai avut până în prezent un total de alte 5 proiecte, din domeniul clădiri rezidențiale private, birouri. Din lista de proiecte a companiei mai putem aminti și: ansamblul rezidențial Amber Gardens, clădirea de birouri Maple Tree Office.

Conform informațiilor furnizate de investitor, Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara înființată în 2003, este specializată în investiții pe termen lung în terenuri poziționate strategic și dezvoltarea de proprietăți responsabile din punct de vedere ecologic.

Ești interesat să descoperi toate proiectele în care este implicată compania Alesonor? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro