Cum sa iti reduci cheltuielile de incalzire cu 50%

Eliminarea subventiilor pentru incalzire va duce la cresterea exponentiala a costurilor de incalzire in cazul locuintelor conectate la reteaua de incalzire a orasului.

In conditiile in care gigacaloria nu va mai fi subventionata, costurile de incalzire a unui apartament de 2-3 camere vor urca la aproximativ 700-800 lei pe luna. De aceea va aducem in atentie un sistem nou de incalzire care ar putea sa rezolve aceasta problema foarte repede si cu costuri minime. Este vorba despre panourile radiante SUNJOY , o inventie relativ recenta a concernului Sud Coreean ENERGY KOREA, producatorul panoului radiant infrarosu original. Elementele importante de stiut despre acest sistem de incalzire revolutionar ar fi faptul ca, Panourile SUNJOY sunt o inventie relativ recenta in domeniul incalzirii, un patent unic in lume care functioneaza pe baza de curent electric si ofera o multime de avantaje fata de toate celelalte sisteme de incalzire traditionale. Aceste avantaje, vor face ca in scurt timp majoritatea spatiilor de locuit, a spatiilor publice si a halelor industriale sa foloseasca aceasta metoda de incalzire.

 

Specialistii in domeniu care au analizat aceste panouri, considera acest sistem ca fiind sistemul de incalzire al viitorului.  De ce SISTEMUL DE INCALZIRE AL VIITORULUI ? Pentru ca acest sistem prezinta avantaje extraordinare comparativ cu tot ceea ce mai exista pe piata la ora actuala in domeniul incalzirii.

In primul rand, instalarea lor se face foarte simplu, repede, usor – fara aprobari, autorizatii, proiect si timp pierdut, fara santier si mizerie. Ele functioneaza pe baza de curent electric, 220V, fara a fi necesara nici o modificare la reteaua de curent a casei. Reteaua nu este suprasolicitata deoarece consumul lor este foarte mic! Costul curentului electric pentru incalzirea unui apartament de 2 camere se ridica in medie la doar 150-200 lei/luna.

Pe langa acest aspect foarte important, panourile SUNJOY au termen de garantie 10 ani – durata medie de viata a unui panou SUNJOY este de 25 ani, fara service si revizii, fara consumabile, fara curatat de calcar, fara curs apa pe la tevi si calorifere, fara schimbat de filtre. Practic, in 25 ani se plateste de 3-4 ori mai putin, decat la o centrala electrica sau pe gaz! In plus, factura de incalzire este cu pana la 50% mai mica!

Si avantajele nu se termina aici… in plus fata de functia de incalzire, panourile SUNJOY au si un efect terapeutic foarte important. Pe langa radiatia infrarosie care are functia de incalzire, panourile SUNJOY emit ioni negativi si nanosilver, radiatii cu efect terapeutic , dovedit stiintific prin teste efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume. De asemenea, panourile SUNJOY emit si radiatie de ioni de argint, care au efect sterilizant, antibacterial, EXCEPTIONAL! Camerele in care exista aceste panouri sunt practic sterilizate, eliminand in procent de 99% virusi, microbe si bacterii. Acest fenomen are loc chiar si atunci cand panoul nu este conectat la reteaua electrica! Alte efecte importante: elimina praful, mirosurile neplacute, elimina igrasia, elimina fumul, echilibreaza tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia sanguina, reumatism, boli respiratorii, alergii, insomnie, depresie, previne aparitia cancerului, boli geriatrice, etc.

Analizand toate aceste elemente, concluzia nu poate fi decat  una si anume, ca avem solutia pentru a reduce cheltuielile de incalzire cu pana la 50%!

De asemenea, este foarte important ca cei care se decid sa achizitioneze un astfel de produs, trebuie sa se asigure ca au cumpara un panou SUNJOY original. Acest lucru se poate face accesand site-urile  www.sunjoy.ro sau www.helvetic-impex.ro sau telefonic la numarul 0755.098.489 si cerand coordonatele distribuitorului autorizat din orasul tau de resedinta, pentru mai multe detalii.