Alege cada de baie care ti se potriveste!

Daca mai demult singurul model de cada de baie disponibil era cel dreptunghiular, acum multitudinea de modele, forme si dimensiuni de cazi de baie disponbilie pe piata iti ofera posibilitatea sa iti amenajezi baia exact asa cum iti doresti.

Atunci cand ai mai mare libertate de alegere si un spectru mult mai larg de produse din care sa alegi, luarea unei decizii poate deveni o sarcina dificila. Tocmai de aceea iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi cada de baie care ti se potriveste.

In primul rand, trebuie sa ai in vedere spatiul de care dispui. Cazile de colt sau cu laturi inegale pot fi o metoda eficienta de economisire a spatiului atunci cand ai o baie mica. Sunt o alternativa de luat in considerare atunci cand nu vrei sa faci compromisul de a-ti lua o cabina de dus.

cada-pe-colt

Lucrurile se schimba atunci cand ai la dispozitie un spatiu larg – acesta iti permite sa optezi pentru orice forma si dimensiune de cada. Astfel, aici alegerea ta va fi mai degraba legata de gradul de confort pe care vrei sa il obtii, precum si de preferintele tale in materie de design. Poti opta pentru o cada de baie dreptunghiulara, cada cu laturi inegale sau chiar o cada de baie rotunda pe care sa o amplasezi in mijlocul baii.

Mai trebuie sa ai in vedere calitatea si rezistenta materialului precum si detaliile interioare la o cada de baie: unele au spatiu tip fotoliu, tetiere, suporturi antiderapante, sisteme de hidro si aeromasaj. In functie de gradul de confort pe care il doresti, dar si de bugetul de care dispui, poti sa transformi baia intr-o adevarata oaza de relaxare.

Cazile de baie FIBREX – o alegere sigura!

Cazile de baie Fibrex sunt gandite pentru orice tip de baie si sunt fabricate din acril sanitar cu luciu superior, intarit cu straturi din fibră de sticla. Spre deosebire de alte cazi de baie disonibile în comert, cazile de baie Fibrex sunt mult mai solide, rezistente in timp si izolate termic.

Fibrex produce cu emblema „Made in Romania” si exporta peste 60 modele unice de cazi de baie: dreptunghiulare, pe colt, rotunde, cu laturi inegale precum si cazi de baie pentru uz medical. Acestea acopera toata gama de dimensiuni si forme pentru dotarea oricarui model de baie. Asadar, vei gasi cu siguranta in catalogul de produse FIBREX o cada de baie potrivita pentru spatiul pe care il ai la dispozitie, bugetul disponibil si gradul de confort pe care il cauti.
Descopera produsele FIBREX pe ARHISPEC, cea mai mare arhiva cu specificatii de produse pentru constructii. S-ar putea sa fie cea mai buna optiune pentru proiectele tale.

cazi-baie-fibrex