7 corpuri de iluminat atipice care dau personalitate oricarei case

Fie ca vorbim despre iluminat tehnic, architectural sau decorativ, in zilele noastre corpurile de iluminat se pot tranforma intr-o adevarata arta. Specialistii ne spun ca amenjaraea unei case porneste intodeauna de la finisaje si corpurile de iluminat.
Simplele obiecte capata o adevarata intrebuintare si aduc un plus de personalitate spatiului in care sunt amplasate. Iata cateva astfel de exemple:

1 1. Prin designul sau unic, acest corp de iluminat nonconformist, reuseste totodata sa imbine contrastul dintre impunator si elegant.
22. Lampile sunt obiecte decorative si functionale in egala masura. Se spune ca daca muti o lampa aprinsa de pe masa la nivelul podelei, vei schimba toata ambianta din camera. Cu cat sunt mai colorate si in forme jucause, ele devin mai interesante.
3.jpg3. Atunci cand imbinam utilitatea cu comoditatea, ajungem la urmatorul rezultat:
44. Este bine de stiut ca o lampa se poate incadra in decorul din camere chiar daca este in alt stil decat resul incaperii. Statuetele ce infatiseaza animale intr-un stil contemporan, modern pot sa arate foarte bine si sa se ridice la rang de arta, asemenea unui tablou.
55. Chiar si obiectele din viata de zi cu zi sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru corpurile de iluminatÔÇŽ
66. Lampile-diamant sunt nelipsite si intregesc decorul cu o nota extravaganta.
7.jpg7. Pentru ca decorul sa nu fie unul plictisitor, alege sa-l inveselesti cu acest om-lampa creat in stil minimalist.
Iata cum corpurile de iluminat pot schimba esential ambianta unei case, creand un spatiu cu totul special si accentuand arhitectura locului respectiv.
Vrei sa iti redecorezi casa? Specialistii Instalfocus iti recomanda 3 produse de pe www.arhispec.ro.
Recomandat de pe Arhispec.ro
Corpuri de iluminat pentru exterior - SPOT LIGHT
Corp de iluminat KOLIBRIP
Candelabru gigant cristal organic