3 Solutii optime pentru o bucatarie calda si confortabila

Amenajarea si incalzirea bucatariei poate constitui o adevarata provocare, mai ales atunci cand dimensiunile reduse ale spatiului interior limiteaza imaginatia si optiunile noastre. Purmo propune trei solutii optime pentru o bucatarie calda si confortabila, indiferent ca aceasta este o camera separata sau tip open-space.

Pentru economisirea spatiului in bucatarie, sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala este o solutie excelenta. Poate fi folosit cu aproape orice tip de finisaj al pardoselii, este echipat cu o functie de control al temperaturii aerului ambiental si se caracterizeaza printr-o eficienta energetica ridicata. Mai mult, reduce semnificativ circulatia aerului, ceea ce inseamna o diminuare a prafului din atmosfera, creand astfel un mediu prietenos pentru persoanele care sufera de alergii.

Un loc potrivit pentru montarea unui radiator in bucatarie este o portiune ingusta a unui perete. In acest caz, poate fi ales un radiator decorativ vertical, cum este Purmo Kos V, care va oferi si un plus de valoare estetica bucatariei si care poate avea si o functionalitate suplimentara, prin montarea unui accesoriu de tip suport pentru prosoape sau lavete de bucatarie.

Radiatoarele de baie pot fi, de asemenea, o optiune potrivita si pentru bucatarie, datorita caracteristicilor functionale. Un radiator port-prosop cu colectoarele orizontale duble, cum este modelul Purmo Apia, asigura performanta termica ridicata la dimensiuni reduse. Functionalitatea sa este amplificata de accesoriile suplimentare care permit uscarea rapida a prosoapelor.

Un echipament de bucatarie necesita adesea o abordare creativa. Datorita solutiilor de incalzire propuse de Purmo, bucataria noastra va beneficia de spatiu, confort in utilizare, avand totodata un aspect atractiv vizual.