10 milioane de euro pentru reabilitarea puntelor termice din Oradea

Primăria Oradea așteaptă oferte din partea firmelor în cadrul licitației lansate pentru lucrările de proiectare și execuție necesare reabiltării sistemului de termoficare – etapa III – Puncte termice. Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 14.06.2022, ora 15:00. Valoarea estimată este de 49.706.991,13 lei (fără TVA).

transilvaniabusiness.ro

Prin acest proiect se are în vedere reabilitarea a 42 de puncte termice din municipiu, prin modernizarea instalațiilor interioare, monitorizarea parametrilor termici și automatizarea instalațiilor aferente acestora. Prioritare sunt punctele termice care au pierderi energetice importante, fapt ce va contribui la reducerea pierderilor în reţele, scăderea consumului de combustibili, creşterea eficienţei energetice și reducerea emisiilor de poluanţi în atmosferă.

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 12 luni au fost identificate 608 proiecte de tip Termice, Electrice, Gaz. Vrei să știi unde se construiește și care sunt cele mai mari proiecte? Apelează la singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere, VICTA.ro!