10 corpuri de iluminat realizate din obiecte neconventionale

Pe langa rolul corpurilor de iluminat de a produce luminozutate intr-o incapere, acestea au si un rol estetic, de obiecte de design. Ele sunt proiectate pentru a completa arhitectura unei incaperi cu linii si forme elegante sau pentru a da o nota aparte, uneori neconventionala unei locuinte.

cover1

In acest articol ne-am propus sa va aratam cum sa aveti obiecte de iluminat noi, realizate din obiecte neconventionale, cum ar fi: globuri pamantesti, sticle goale, borcane sau chiar lazi de plastic.

Daca te pricepi putin la asamblare si la instalatii electrice, atunci aceste idei vor fi foarte usor de realizat. Daca nu, iti recomandam sa apelezi la prieteni sau cunostiinte care te pot ajuta in acest sens,.

Asadar, putem crea corpuri de iluminat neconventionale, unice, utilizand obiecte din casa, care poate nu le mai folosim sau le putem da o intrebuintare noua. Esti simplu, nu implica costuri si ne pune si imaginatia la constributie.

Vezi mai jos sugestiile noastre de candelabre din obiecte neconventionale, sau urmareste AICI corpurile de iluminat ale marilor producatori inscrisi pe Arhispec.ro

[huge_it_gallery id=”25″]