Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș investește în energie verde: Panouri fotovoltaice pentru consum propriu

Într-un demers menit să aducă beneficii atât mediului înconjurător, cât și infrastructurii medicale locale, Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Maramureș a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția unei instalații de producere a energiei electrice din surse regenerabile către compania EDS ELECTRIC.

Acest proiect vizează instalarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului propriu de energie electrică în cadrul spitalului. Compania EDS ELECTRIC va fi responsabilă atât de proiectarea și execuția lucrărilor, cât și de racordarea la rețea a acestei instalații inovatoare.

Valoarea contractului se ridică la aproximativ 6.44 milioane de lei, iar durata proiectului este estimată la 94 de luni.

Proiectul face parte din eforturile Consiliului Județean Maramureș de a promova inițiative sustenabile în comunitatea locală și reprezintă un pas semnificativ în direcția utilizării responsabile a resurselor energetice.

SURSA ARTICOL