Premii PURMO pentru instalatori! Alege sistemele de încălzire de la Purmo, adună puncte și solicită premiul dorit

PURMO, specialistul tău în sisteme de încălzire, te premiază pentru că folosești produse de calitate și performante. În perioada 15 august – 15 noiembrie, instalatorii care achiziționează produse și sisteme de încălzire marca Purmo sunt răsplătiți cu sute de premii.

Cum te înscrii în campanie?

PURMO Expert Instalator 2020 este o campanie dedicată exclusiv instalatorilor care achiziționează în perioada 15 august – 15 noiembrie 2020 sisteme de încălzire marca PURMO.  Produsele incluse în campanie dețin fiecare un anumit număr de puncte. Pe baza punctelor cumulate, fiecare instalator va putea alege unul sau mau multe premii oferite în cadrul campaniei.

În lista de premii se regăsesc: unealtă multifuncțională, pantaloni cu pieptar, tricou și șapcă, polar, vestă softshell, geantă rucscac, geantă de scule, tacker 3D, derulator conductă, cheie inelară pentru distribuitoare și cheie în trepte pentru radiatoare. De asemenea, primii 5 instalatori care acumulează cele mai multe puncte pe durata campaniei vor primi o trusă manuală, recomandată de specialiștii PURMO. 

Pentru a face dovada achiziției și pentru a putea primi validare în obținerea premiilor puse la dispoziție, participanții trebuie să colecteze etichetele radiatoarelor, conductelor, produselor și sistemelor de încălzire PURMO, incluse în campanie. Odată ce s-a adunat numărul de puncte aferent unui anumit premiu, trebuie completat talonul campaniei și selectat premiul dorit.

Întregul regulament al campaniei și premiile oferite, dar și detalii despre produsele aflate în această campanie, pot fi consultate la acest link.

PURMO Expert Instalator 2020 este o campanie organizată anual de specialiștii PURMO și se bucură de un interes sporit din partea profesioniștilor care activează în piața instalatorilor. Mai multe detalii se pot accesa pe website-ul oficial PURMO, sau se pot solicita prin completarea formularului de mai jos.