In mai putin de 2 saptamani va asteptam la IEAS 2015

4-ieas-4_800_532

Anul acesta va invitam la un eveniment deosebit organizat sub sloganul Smart Event in a Smart City !

 Energia electrica, automatizarile industriale, tehnologiile si aplicatiile smart destinate oraselor si industriei din Romania se vor afla in centrul atentiei timp de 4 zile la Palatul Parlamentului din Bucuresti  in cadrul evenimentului International Electric & Automation Show, IEAS.

Va invitam sa┬áconsultati lista companiile prezente accesand urmatorul link┬á – http://www.ieas.ro/pentru-expozanti/lista-expozanti/┬á,┬áplanurile celor 3 sali ÔÇô Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu.

 De asemenea la IEAS, alaturi de vizitarea expozitiei puteti participa la urmatoarele evenimente:

Bucuresti pe ruta Smart City! ÔÇô sala Nicolae Balcescu, 08 Septembrie 2015,┬áintre 11:00 – 14:00
Informatii suplimentare: http://www.ieas.ro/despre-congres-ceeer/workshopieas/informatii-generale/

Sesiuni de workshop ÔÇô sala I.C.Bratianu, stand C3, 08 ÔÇô 11 Septembrie 2015,┬áintre┬á10:00 ÔÇô 18:00.
Detalii program workshop: http://www.ieas.ro/despre-congres-ceeer/agenda/

Pentru a lua parte la conferinte si prezentari va rugam sa va inscrieti in prealabil, telefonic, la unul din numerele de contact de mai jos.

 Informatii acces: Accesul este liber, iar programul este de la orele 10:00 pana la 18:00 de marti pana joi, exceptie facand ziua de vineri, cand vizitarea evenimentului se incheie la ora 16:00.
Accesul auto si pietonal in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.

 Pentru a descarca invitatia online accesati: http://www.ieas.ro/invitatie-online/

Ajuns la editia cu num─ârul 11, evenimentul IEAS deschide seria expozitiilor din aceasta toamna si┬áaduce in prim plan un concept inovativ pentru piata din Romania – conceptul Smart City, astfel IEAS devine┬áun eveniment Smart pentru industrie. Smart City este un concept foarte dinamic, un proces de transformare continua prin inovare┬átehnologica, urbanistica si manageriala, un concept ce inglobeaza elemente ce fac ca orasele sa raspunda rapid┬ácerintelor noastre, ca locuitori. Un oras smart poate fi descris drept unul dotat cu urmatoarele atribute: cladiri
inteligente, mobilitate inteligenta, infrastructura intelitgenta, tehnologie inteligenta, energie inteligenta, cetateni┬áinteligen╚Ťi, conducere si educatie inteligente.

Am ales sa definim conceptul sub aceste atribute ce sunt in stransa legatura cu tehnologiile si industriile pe care evenimentul IEAS le abordeaza. Editia din acest an isi propune constientizarea conceptului de Smart City si promovarea tehnologiilor inteligente. Aproximativ 95 de companii din industia de echipamente electrice si automatizari vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una dintre surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numărul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din tari precum: Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia si Ungaria. Anul acesta IEAS s-a bucurat de o promovare constanta cstre companiile din Europa prin intermediul partenerilor sai. Companiile straine sunt interesate sa isi deschida filiale in Romania si sa isi gaseasca distribuitori si parteneri de incredere, acestea sunt atrase de perspectivele bune de dezvoltare din ultimii 2 ani.

Editia curenta aduce un numar mai mare de producatori locali care isi prezinta echipamentele alaturi de numeroase produse si servicii de import. In continuare dominanta majora o reprezinta importul de solutii si echipamente. Printre noutatile acestui an amintim aplicatiile inovative dedicate oraselor, management-ului de trafic, automobile electrice, iluminatului inteligent, tehnologii fara fir pentru o mobilitate crescuta, sisteme de automatizare industriala, contoarele inteligente, cabluri rezistente in mediile extreme si multe altele. Industria actuala pune accentul pe eficienta energetica si pe solutiile si metodele de combatere a poluarii.

Evenimentul IEAS este un eveniment complex ce imbina zona de expunere cu zona de conferinte, demonstratii si workshop-uri, dar si cu elemente de show. In acest fel timpul petrecut in cadrul evenimentului devine unul placut, presarat cu evenimente de business.

La Palatul Parlamentului este amenajata o zona speciala dedicata workshop-urilor, in sala I.C.Bratianu, aici peste 10 companii vor prezenta probleme si solutii pentru industrie, ingloband solutii smart pentru afaceri, solutii urbane pentru mangement si infrastructura, iluminat smart, dar si tehnologii pentru celule de medie tensiune si solutii pentru transformatoarele de putere.

– / –

De asemenea, in prima zi a evenimentului va avea loc conferinta cu numele „Bucuresti pe ruta Smart┬áCity”, iar┬áaceasta conferinta plaseaza Bucurestiul pe ruta smart si realizeaza un studiu de caz avand urmatoarele┬ásubiecte in discutie: „Proiecte Smart in Municipiul Bucuresti: Centrul de Management Integrat pentru Situatii┬áde Urgenta / Calea Victoriei – un spatiu pentru biciclisti si pietoni” alaturi de proiectele smart realizate deja in┬áurmatoarele orase din lume: Ierusalim si Bueno Aires, Hamburg si Londra. Conferinta va avea loc in sala┬áNicolae Balcescu a Palatului Parlamentului si va incepe la ora 11, accesul este liber dar limitat la numarul de┬áscaune din sala, iar inscrierile se realizeaza telefonic.

IEAS 2015 se va desfasura sub sloganul ÔÇ×Smart Event in a Smart CityÔÇŁ si va fi evenimentul anului┬ádedicat tehnologiilor si industriei. IEAS ramane partenerul de incredere pentru toti cei care activeaza in┬áindustria de echipamente electrice si automatizari.

Va asteptam la editia a XI-a a IEAS! Smart event in a Smart City