Hala service auto, am nevoie de instalatii de incalzire cu panouri radiante

Este vorba despre o hala service auto din Sibiu, care momentan este in stadiul de proiectare.images

Stadiu: se lucreaza la proiectul tehnic, urmeaza ca in cateva saptamani sa fie realizat proiectul tehnic pentru instalatii. In aceasta faza, beneficiarul este interesat de solutii si oferte de pret pentru instalatie de incalzire a halei (cu panouri radiante sau alte variante similare).

Hala va avea suprafata de 400 mp, inaltime de 6 metri, latime de 10 si lungime de 40, va fi construita pe structura metalica si inchideri din panouri sandwich. Beneficiarul este interesat si de detalii precum: pretul instalatiei de incalzire pentru aceasta suprafata, care sunt costurile medii de intretinere, care sunt costurile lunare tinand cont ca se va face o temperatura medie de 16-18 grade in hala, costul investitiei initiale pentru a sti in cat timp se amortizeaza, timpul de realizare a sistemului de incalzire.

Inca nu a fost stabilit constructorul, iar dupa finalizarea proiectului tehnic vor fi demarate achizitiile si pentru executia halei. Beneficiarul estimeaza ca va obtine autorizatia de constructie in luna martie, dupa care va demara lucrarile.

Cerere de oferta pentru: solutii si oferte de pret pentru instalatie de incalzire a halei (cu panouri radiante sau alte variante similare).

Cei care doresc sa oferteze la acest proiect isi pot lasa contactele mai jos. Primii 3 care ne contacteaza primesc datele de contact ale beneficiarului.

Pe langa acest proiect, specialistii IBC Focus au identificat in ultimele 30 de zile 1745 de proiecte la nivel national, care asteapta sa fie ofertate!