Econergy Primește Aprobare pentru Parc Fotovoltaic de 27 MW în Dobrogea

O firmă controlată de Econergy, unul dintre principalii investitori în energie fotovoltaică din România, a primit recent autorizația finală de la Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) pentru construirea unui parc fotovoltaic de 27 MW în Dobrogea. Proiectul, cunoscut sub numele de Centrala Electrică Fotovoltaică Vânători, va fi amplasat în localitatea Vânători din județul Constanța.

Econergy este activă în dezvoltarea și operațiunile în domeniul energiilor regenerabile în mai multe țări europene, inclusiv în România, unde compania are o serie de proiecte în diverse stadii de dezvoltare și construcție. Această autorizație reprezintă o confirmare importantă a angajamentului firmei în extinderea capacităților de producție de energie verde în țara noastră.

Pe lângă proiectul din Vânători, Econergy urmărește să își consolideze prezența în piața energiilor regenerabile din România prin diverse inițiative. Printre acestea se numără planurile de vânzare a proiectului Niculești, cu o capacitate de aproximativ 214 MW, și inaugurarea recentă a unui parc fotovoltaic de 92 MW în județul Brașov, cel mai mare parc fotovoltaic cu trackere din țară.

Pentru cei interesați să exploreze și să investească în aceste proiecte, Victa.ro se dovedește a fi o resursă extrem de valoroasă. Platforma oferă informații detaliate și actualizate, facilitând accesul la oportunități de afaceri în acest sector dinamic. Mai multe detalii și informații pot fi găsite accesând Victa.ro.

SURSA ARTICOL