De ce merita sa te promovezi in TOP 100 Proiectanti daca activezi in domeniul instalatiilor

In luna octombrie IBC Focus lanseaza cea de-a 6-a editie a studiului de piata privind cele mai puternice firme de proiectare din Romania: 100 DE FIRME DE TOP IN PROIECTARE DE CONSTRUCTII 2015.

Pe langa analizele si sintezele interesante din domeniu, catalogul ÔÇť100 Firme de Top in Proiectare de Constructii 2015ÔÇŁ va include si topul cu cei mai mari Proiectanti din Romania (realizat in functie de cifra de afaceri, numarul de santiere si alte date esentiale) si va ajunge, bineinteles, in mana celor 100 Proiectanti de TOP.

Iata de ce este important pentru cei care activeaza in domeniul instalatiilor sa se promoveze in 100 de Firme de Top in Proiectare de Constructii: 

1. Cei 100 de Proiectanti detin cea mai mare cota de piata, iar tu ca specialist vrei sa lucrezi cu cei mai buni.
2. Primesti o pagina de promovare A4 pentru produsele/serviciile tale. Cum ar fi ca acesti proiectanti sa iti vada macheta in revista? In plus, TOP-ul este achizionat si de alti specialisti din domeniul constructiilor si al instalatiilor.
3. Vei stii totul despre cei 100 de Proiectanti. Primesti baze de date cu profilul companiilor. Vei afla cine sunt persoanele din conducere, cifra de afaceri a firmei, profitul, proiectele in care sunt implicati si alte informatii care sa iti usureze munca de prospectare si sa te ajute sa economisesti timp.
4. Ai acces la informatii si studii valoroase din domeniul proiectarii, realizate de specialisti. Vei cunoaste statistic piata proiectarii si vei putea sa folosesti aceste infromatii in folosul tau si al companiei.
5. Ai ocazia sa dezvolti relatii profesionale de viitor cu proiectantii, iar daca esti producator, iti cresti sansa ca brandul tau sa fie specificat in caietele de sarcini.
6. Primesti TOP-ul GRATUIT in format printat. In mod normal, acesta se gaseste pe piata la pretu de 249 de euro + tva.
7. Oferta de promovare in TOP iti aduce BONUS promovare pe cel mai mare portal dedicat instalatiilor: InstalFocus. Primesti un articol de promovare a serviciilor/ produselor tale, pe care il vom include si in newsletter-ul saptamanal unde ai ocazia sa fii vizibil in randul a 25.000 de personae active in piata instalatiilor.

Datorita numarului limitat de machete de promovare, in momentul de fata mai sunt doar cateva locuri disponibile in TOP-ul din acest an. Pana in 10 ocrombrie  specialistii InstalFocus iti ofera un pachet de promovare total, pentru care ne poti contacta AICI. Primul venit, primul servit!

top100_banner_900_2