Cum s-a incheiat 2015 si cum incepe noul an pentru IEAS

2Anul acesta va avea loc editia cu numarul 12 a evenimentului dedicat industriei energetice, de echipamente electrice si automatizari. Ca de fiecare data, locatia evenimentului este renumitul Palat al Parlamentului din Bucuresti. Perioada de desfasurare a IEAS a fost decalata, in premiera, cu 1 saptamâna fata de cea obisnuita, anul acesta evenimentul va avea loc intre 20 si 23 Septembrie. Am decis aceasta modificare deoarece tot mai multi parteneri isi planifica concedii in luna Septembrie sau spre sfarsitul lunii August.

Sfârsitul de an ne-a gasit in plina perioada de inscrieri pentru editia cu numarul 12. IEAS este lansat, anual, la inceputul lunii Octombie, practic cu aproape 1 an inainte de a avea loc. Iar prima perioada de la lansare este dedicata clientilor ce participa traditional la IEAS. Acestia completeaza formularele de participare, confirma mentinerea spatiilorsi profita de inscrierile aferente inregistrarii din timp. Pana la sfârsitul lunii Decembrie au fost valabile 2 reduceri din costul chiriei spatiului, o reducere de 10% pentru inscrierea anticipata si o reducere suplimentara, tot de 10%, pentru cei care au ales o suprafata mare. Reducerea pentru suprafete mari va fi valabila pana la finaliazarea inscrierilor, conditia fiind ca spatiul ales sa fie mai mare sau egal cu 30 mp.1

Primii participanti au insumat 800 mp expozitionali si sunt in numar de 20 de companii. Le-am urat, pe rand, bun venit urmatoarelor companii: BARTEC SAFETY ENGINEERING, CSATARI PLAST, EXCLUSIV IMPORTEXPORT, EXPROOF, GETECH AUTOMATION, GERKON ELECTRO, HERMI, KREATRON AUTOMATION, LAPP, LISSCOM, NATIONAL INSTRUMENTS, PHOENIX CONTACT, POLYGON TRADING, RITTAL SISTEME, RONEXPRIM, ROXTEC, SCHLEMMER ROMANIA, SCHNEIDER ELECTRIC, SEBA KMT si TECHNO VOLT. Dintre primii inscrisi, singura companie ce este la prima participare in cadrul IEAS este EXPROOF, aceasta va participa in sala Take Ionescu pe o suprafata de 30 mp. Restul companiilor fiind participanti traditionali ai evenimentului.

Perioada sarbatorilor s-a incheiat si am revenit in forta deoarece inceputul anului reprezinta pentru noi startul promovarii evenimentului. In fiecare an, in lunile Ianuarie si Februarie sunt demarate parteneriatele media de specialitate si se realizeaza primele contacte cu organizatorii de evenimente internationale. Campania de promovare prinde contur si apar chiar primele machete de presa in reviste si in forma online. IEAS se bucura de o promovare targetata extinsa atat in tara cat si in strainatate. Anul acesta urmarim aproprierea evenimentului IEAS de evenimentele internationale renumite, un prim pas fiind realizat printr-un parteneriat nou cu evenimentul Win Eurasia Automation din Istanbul.

Totodata companiile ce doresc sa se inscrie la IEAS au la dispozitie contactele noastre si intreg srijinul echipei DK Expo in gasirea celei mai avantajoase forme de colaborare.

Va dorim un an bun cu realizari pe masura energiilor depuse. La multi ani!

Onessa Csender

Event Director

onessa@dk-expo.ro

www.ieas.ro

Mobil: 0723 329 260

Str. Virgil Stoianovici, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

Tags: