Cea mai mare expoziție de securitate din România își va deschide în curând porțile, între 9-11 Noiembrie in Pavilionul B2 Romexpo

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate din România organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma, în parteneriat cu Romexpo, revine în format fizic.

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9-11 Noiembrie 2022, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo. Pentru accesul liber în spațiul expozițional, inregistrati-va gratuit AICI.

După ce, în urmă cu doi ani, ROMANIAN SECURITY FAIR 2020 a constituit o inovație pentru mediul expozițional din România, desfășurându-se în spațiul virtual, ROMANIAN SECURITY FAIR 2022 se reîntoarce la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerințelor legale în materie de siguranță epidemiologică ce vor fi în vigoare la momentul respectiv.

Liviu Mateescu, președinte ARTS: ”Romanian Security Fair 2022 este o ediție specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-și reveni după această pandemie datorata Covid 19. Acum doi ani am reușit să organizăm, o expoconferinta on-line, expoziție care strict din punct de vedere tehnic și-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziție sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlnește cererea cu oferta, clientul cu producătorul. Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experiențe și cunoștințe, este locul unde se încheagă relații de încredere și parteneriat, este locul din care industria noastră își trage resursele de energie pentru a crește și a se dezvolta pentru următorii doi ani.”

În cele trei zile de târg, sunt așteptați peste 3000 de persoane – simpli vizitatori sau profesioniști din domeniu – să vadă și să testeze cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracție, de control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

La Romanian Security Fair 2022 si-au anunțat participarea peste 50 companii, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matura și bine structurată.

Organizatorii, Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma împreună cu Romexpo continuă parteneriatul lor în domeniu, în speranța ca ROMANIAN SECURITY FAIR să devină cel mai mare târg de securitate din sud estul Europei.

Sunteți invitați să luați parte la o manifestare spectaculoasă a performanţei, în cadrul ROMANIAN SECURITY FAIR 2022, eveniment organizat de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE și ALARMA şi găzduit în pavilionul B2 ROMEXPO în perioada 9 -11 noiembrie 2022.

******

Despre ARTS

ARTS este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România și membri simpatizanți, care activează într-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!