A 2-a ediție a conferinței internaționale VdS „Sisteme de protecție împotriva incendiilor”, București, România, 29 aprilie 2020

A 2-a ediție a conferinței internaționale VdS „Sisteme de protecție împotriva incendiilor”, București, România, 29 aprilie 2020

Instalarea și mentenanța sistemelor de protecție împotriva incendiilor într-o manieră sigură și eficientă din punct de vedere al costurilor vor fi discutate la a doua ediție a conferinței internaționale VdS despre sisteme de protecție împotriva incendiilor în 29 aprilie 2020, la București. Conferința este realizată în colaborare cu ROFMA, Asociația Română de Workplace și Facility Management și cu sprijinul ARTS, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate.

Experți de talie internațională din organizații din domeniul industriei și protecției împotriva incendiilor vor prezenta o imagine de ansamblu asupra tehnologiilor și evoluțiilor actuale, precum și numeroase soluții bazate pe experiența practică.

De asemenea, în cadrul conferinței va fi organizată și o expoziție în cadrul căreia asociații internaționale și companii de renume din domentiu își vor prezenta soluțiile. Printre acestea: EuroSprinkler, FireDos, Pyronova, Siemens, Salzgitter Mannesmann, Viking, Victaulic si Wagner. În seara zilei de 28 aprilie va avea loc o întalnire cu ocazia căreia va putea fi vizitată și expoziția.

„Această conferință va oferi un forum de informare extrem de interesant pentru proiectanți, instalatori și operatori de sisteme de protecție împotriva incendiilor, precum și pentru ingineri specializați în protecția la foc, ofițeri de securitate împotriva incendiilor din toate industriile și experți din industria asigurărilor, pompieri și autorități, precum și pentru companii din sectorul facility management“ precizează Andrej Turčan, Head of VdS offices Cehia și coordonatorul evenimentului. „De asemenea, expoziția la care vor participa companii specializate de renume va oferi oportunitatea unui schimb profesional între experții în domeniul protecției împotriva incendiilor”, completează acesta.

Conferința va beneficia de traducere simultană în limbile română și engleză.

Taxa atractivă de participare include documentația, mancarea și băutura din timpul pauzelor dar și din seara evenimentului.

Printre subiectele dezbătute la conferința VdS sunt:

Sistemele de sprinklere: Noi dezvoltări în ghidurile VdS CEA 4001 pentru proiectare și instalare
Incluzând provocări specifice pentru protecția depozitării și utilizarea sprinklerelor ESFR

Disponibilitatea operațională a sistemelor de stingere cu apa
Experiențe de la inspecțiile sistemelor de sprinklere realizate de către terți – de la prima inspecție la “testarea vechilor sisteme de sprinklere”

Sisteme automate de stingere cu apă din punctul de vedere al instalatorului
Mentenanță, provocări și probleme uzuale

Proiectarea și instalarea sistemelor de ceață de apă
Imagine de ansamblu asupra VdS 3188 revizuit și a reglementărilor internaționale privind ceața de apă

Studiu de caz: Incendiu major și reconstrucția unei fabrici de cherestea de dimensiuni medii
Cauze și consecințe; noul concept de protecție împotriva incendiilor, incluzând un sistem de sprinklere

Studiu de caz: Protecția cu ceață de apă a unui sistem de transport în masă subteran
Scopul protecției și conceptul general; provocările pe care le prezintă arhitectura și cerințele utilizatorilor; testarea la foc pentru validarea unui sistem de ceață de apă pentru această aplicație (metodă de testare, teste de incendiu și rezultate); realizarea sistemului

Pentru mai multe informatii despre conferinta, accesati www.vds.de/firero