Dezbatere referitoare la conceperea cladirilor verzi si transformarea cladirilor existente in cladiri verzi

8 Septembrie ÔÇô Cluj-Napoca

Dezbatere referitoare la conceperea cladirilor verzi si transformarea

cladirilor existente în cladiri verzi

 

Asociatia The City of Green Buildings, are placerea de a va invita la a doua editie a The City of Green Buildings Conference, care va avea loc in data de 8 Septembrie 2015, in Cluj-Napoca la hotelul City Plaza, incepand cu orele 9:00. Este o ocazie unica, care nu trebuie ratata deoarece se vor prezenta si discuta cele mai recente inovatii, tendinte, preocupari, provocari practice, politice si comerciale intalnite in domeniul cladirilor sustenabile, dar si cele mai bune solutii adoptate.

Editia de anul acesta a conferintei se bazeaza pe o tema incitanta asupra intrebarii ÔÇťto build or to transform?ÔÇŁ, mai precis asupra provocarilor intalnite cand se doreste reabilitarea cladirilor existente pentru a indeplini cerintele necesare unei atestari din punct de vedere a sustenabilitatii.

Totodata, in cadrul conferintei veti avea ocazia sa descoperiti noi talente care ar putea aduce un plus companiei dumneavoastra. Membrii Asociatiei The City of Green Buildings au anuntat participarea celor mai buni studenti de la noi din tara, dar si din strainatate.

La conferin╚Ťa┬áThe City of Green Buildings Conference┬ávor fi prezenti ca si speakeri, persoane care se implica activ in lumea cladirilor verzi. Printre┬ákeynote speakerii┬áse numara: Serban Tiganaa┬á-Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania,┬áFrank Hajdinjak┬á– CEO – E.ON Romania,┬áBogdan Lupu┬á– Manager Philips Lighting University CEE,┬áDr. Dorin BEU┬á– Presedintele Comitetului National Roman de Iluminat,┬áDr. Andrei Ceclan┬á– Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca,┬áDr. Calin Ciugudeanu┬á– Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca,┬áAnamaria Stroia┬á– Expert de Mediu,┬áHoratiu Basa┬á– Director General TESTO Romania si┬áRemus Marusciac┬á– Arhitect ╚Öa evaluator BREEAM International.

Amintim ca printre partenerii organizationali se numara: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj-Napoca, Liga Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Romanian Green Building Council, respectiv sponsorii Platinum ai evenimentului E.ON Romania si PHILIPS Romania. Pentru mai multe detalii privind agenda evenimentului accesati pagina conferintei: http://thecityofgreenbuildings.com/tcogb-conference-program/